Norsk
Gamereactor
Videos
Grand Theft Auto VI
HQ

GRTV News - Grand Theft Auto VI er planlagt å komme høsten 2025

Take-Two Interactive har bekreftet utgivelsesvinduet for det etterlengtede spillet.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny GRTV News, som det er tilfelle med hver gang dette skjer, har noen GTA 6-nyheter kommet ut, noe som betyr at vi må snakke om det.
Og det er faktisk ganske store GTA 6-nyheter også, for Take-Two har bekreftet et lanseringsvindu for GTA 6. Nå er det riktignok et langt lanseringsvindu, så Jeg ville ikke akkurat bli begeistret for det per se eller noe sånt. Det kommer, det er en stund unna. De forhåpningene om at det skulle komme tidlig i 2025, det er kommer ikke til å skje lenger. Det kommer til å bli i neste regnskapsår, ikke det vi er for øyeblikket, så det er en god stund unna, og det kommer høsten eller høsten 2025. Så med det er tilfelle, la oss dykke inn i nyheten og sjekke ut alle tingene."

"Så det er offisielt, Take-Two bekrefter sine planer om å lansere GTA 6 neste høst. T2 beroliger aksjonærene og fansen ved å forplikte seg til slutten av neste år etter rykter som pekte på 2026. Så det er vært to uker med finansielle resultater på slutten av de fleste selskapers regnskapsår, og Take-Two Interactive kunne ikke unnlate å nevne tidenes største videospill. Rockstars morselskap har ikke satt en offisiell utgivelsesdato på Grand Theft Auto 6, men det avgrenset når GTA 6 skulle komme ut, og det er tidligere enn noen forventet for nå. Våre utsikter gjenspeiler en innsnevring av Rockstar Games' tidligere etablerte vindu fra kalenderen 2025 til høsten i kalenderen 2025 for Grand Theft Auto 6. Så det er vel gode nyheter. Utgivelsen oppdaterer noen prognoser, men fans og aksjonærer ønsker først og fremst å vite om GTA 6 hadde forsinket til 2026, som noen kilder antydet for et par måneder siden, mens andre insisterte på vinduet at det bare har blitt krympet. Kommentarene til GTA 6 fortsetter med stor ambisjoner. Vi er svært sikre på at Rockstar Games vil levere en underholdning uten sidestykke opplevelse, og våre forventninger til den kommersielle effekten av tittelen fortsetter å øke."

"Så med et vindu som skal vare fra slutten av september og frem til jul, og forutsatt at det ikke er noen forsinkelser i siste liten, som ofte er tilfellet med slike gigantiske utgivelser, kan spillere har allerede markert perioden med rødt i kalenderen, og en håndfull utgivere vil vil unngå disse datoene i sine egne planer, uansett hva."

"Så ja, høsten 2025. For meg er høsten på en måte september, oktober, november, og så starter vinteren i desember. Så for meg ville jeg tro at Rockstar, du vet, Take-Two Interactive og Rockstar sikter mot en gang mellom disse tre månedene. Ja, Vi vet hvordan videospillutgivelser fungerer. Du pleier å få flest utgivelser i løpet av en stram periode i løpet av høsten, av den enkle grunn at det er i opp mot jul. Så det er en god tid, du vet, mange folk kjøper ting, til og med som gaver eller fordi de har penger til det, antar jeg. Og i tillegg.., fordi sommeren er over, så det er på tide å gå innendørs igjen, antar jeg, eller i det minste for den nordlige halvkule. Så ja, jeg forventer at det blir sånn. Jeg vet ikke..."

"vet ikke nøyaktig når, for Rockstar har aldri vært en som liker trender. Så det kan være det, det kan være sent i november. Det kan være tidlig i desember. Jeg er ikke sikker, men i hvert fall vet vi en tidsperiode når det kommer. Det høres ikke ut som Take-Two vil utsette dette spillet ytterligere. Så jeg sier ytterligere, det har aldri hatt en utgivelsesdato, så du kan ikke utsette noe du ikke visste når kom. Men det høres ikke ut som som om Take-Two er interessert i å utsette dette spillet i det hele tatt. Så jeg tror at dette er ganske mye et fast utgivelsesvindu på dette punktet, forutsatt at noe massivt ikke skjer i utviklingen, slik at Rockstar trenger mer tid. Uh, men uansett er det kommer. Og med lanseringsvinduet i tankene nå, kan vi sannsynligvis begynne å legge ut noen en slags tentativ tidslinje for når vi kommer til å begynne å se den slags markedsføring, markedsføringen kommer til å øke litt. Vi har ikke hatt en trailer siden den som ble sluppet i slutten av 2023, tror jeg. Så det er en stund siden sist, men jeg vil si at vi sannsynligvis ikke vil få et nytt på en stund nå, fordi Rockstar vet hvor stort dette spillet er. Take-Two vet hvor stort dette spillet er. Alt du trenger å gjøre er å si ordet GTA 6 eller ordene Grand Theft Auto 6, og folk vet hva du snakker om."

"om. Du trenger ikke å se gameplay for dette spillet for å gjøre det. Så jeg tror det vil være veldig sparsomt med disse trailerne. Vi får kanskje en mot slutten av året igjen, og så vil de starte markedsføringen for fullt i 2025 eller noe sånt. Øh.., for jeg kan ikke forestille meg, i motsetning til noen andre videospill der ute, kan jeg ikke forestille meg at Take-Two og Rockstar må gjøre mye for å få folk med på dette spillet og for å få folk begeistret for det. Men ja, la oss få vite hva du synes om det. Er du begeistret for Grand Theft Auto 6? Dumt spørsmål, egentlig. Jeg tror alle gleder seg til Grand Theft Auto 6. Men ja, når vi vet mer om dette spillet, skal vi sørge for å gi dere beskjed og i kommentarfeltet nedenfor. Ellers, en haug med andre slags investornyheter sist kveld. Så husk å gå til din lokale Game Rector-region for å høre mer om hva Take-Two gjør med 2K, eller hva 2K gjør, beklager, med, uh, på Summer Game Fest. Ser som om det kommer til å være noen veldig store nyheter. Så husk å gå til din lokale Game Rector region for å lese om det. Ellers har dette vært min siste GRTV News of the Week. Så Vi sees på mandag. Håper dere får en fin fredag og en flott helg. Vi ses dere alle på den andre siden. Ta vare på dere selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere