LIVE
HQ
logo hd live | Alan Wake 2: Night Springs
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   Huawei Watch Fit 3: Software and Platform (Sponsored)

   En god smartklokke trenger god programvare som støtter den, og det er nettopp det Huawei leverer med Watch Fit 3. Vi fikk sjansen til å teste klokken på lanseringsarrangementet i Dubai.

   Audio transcriptions

   "Huawei har mange års erfaring med å lage vakre, funksjonelle og konkurransedyktige smartklokker, men med WatchFit 3 har de utfordret seg selv til å gå lenger.
   Vi deltok ikke bare på lanseringen av Confident i Dubai, vi har også anmeldt klokken og funnet den svært imponerende, og her er hvorfor."

   "Programvaren er av stor betydning for smartklokkeopplevelsen, og Huawei har utviklet et omfattende operativsystem som fungerer feilfritt på både iOS og Android ved hjelp av Huawei Health-appen, som er tilgjengelig i Apple App Store, App Gallery og Samsung Galaxy Store, samt gjennom enkel sidelasting ved hjelp av en QR-kode du får med klokken på Android."

   "Du får alle funksjonene du forventer, som bred varslingsstøtte, over 100 treningsmoduser og søvnregistrering, men enda mer enn det, du får også ernæringsanalyse og en sporing av vitale tegn ved hjelp av SpO2-målinger, og daglige treningsmål, slik at du kan følge med på den generelle helsen din på din egen måte.
   Det finnes en rekke ferdiglagde urskiver tilgjengelig, men hvis disse er begrensende, kan du til og med lage din helt egen med skreddersydde funksjoner, stiler, farger og direkte snarveier til appene du trenger når det kniper."

   "Du kan spille av nedlastede MP3-filer og kontrollere avspillingen på telefonen, Bluetooth-baserte samtaler direkte på klokken, og en fjernutløser.
   Det er alle de små tingene som gjør smartklokken til en hyggelig opplevelse i hverdagen.
   Huawei har til og med implementert en stemmeassistent som fungerer sammen med tjenestevarslene dine for vær, samtaler og musikk, og kombinert med en multitasking-pakke kan du raskt bytte mellom funksjoner og apper."

   "Huawei Watch Fit 3 har alle funksjonene du forventer, men uten at det går på bekostning av lengre batteritid eller bred kompatibilitet.
   Uansett om du bruker iOS eller Android, er denne lette, slitesterke og funksjonelle smartklokken din trofaste følgesvenn i hverdagen."

   Sponsored

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere