Norsk
Gamereactor
Videos
The Acolyte
HQ

GRTV News - The Acolyte's budsjett var angivelig rundt 180 millioner dollar

The Acolyte har fått en enorm mengde penger.

Audio transcriptions

"Hei og velkommen til en ny GRTV News, jeg er Alex, som alltid eller som vanlig med tanke på at jeg har bare gjort et par av disse denne uken, beklager at jeg var borte i går og på mandag var det hele debacle, men i alle fall dette er GRTVs After News hvor vi går over alt som har med gaming, utstyr, teknologi, underholdning å gjøre, akkurat som morgenshowet men litt mer på ettermiddagen. Som alltid hvis du liker det du ser og du vil se mer kan du sjekke ut hele greia på Gamereactor hvor vi har spillanmeldelser, filmanmeldelser, forhåndsomtaler av spill, eksklusivt innhold og som alltid så mye mer. Men uten videre tenkte jeg at vi skulle komme inn på dagens nyhet, og for å være rettferdig med tanke på PlayStation State of Play-showcase foregår klokka 23.00 ganske, det har ikke vært en stor nyhet dag i dag hvis jeg skal være ærlig. Det er noen få ting som ruller rundt, men jeg tenkte vi skulle snakke Star Wars og snakke om Acolyte. Det er mindre enn en uke til Acolyte lanseres og New York Times har gjort et stort intervju med showrunneren, som jeg ikke husker navnet på, og de avslørte, ikke bare snakket de litt om fansens motreaksjoner og ting og snakket om hvordan de kommer til å akseptere kritikken hvis den kommer, hvis folk misliker Acolyte, for du vet at det har vært en del frustrasjoner med Star Wars historiefortelling, men de kommer ikke til å akseptere fordommer eller rasisme eller ting sånne ting, noe som er helt fair, synes jeg. Det er måten å gå videre på fordi selv om du har, med Star Wars i det siste har du mange folk som kommer med gyldig kritikk av historiefortellingen og slike ting, men du har også samtidig folk som bruker den gyldige kritikken til å bruke den som en plattform for å snakke om andre ting som ikke spiller noen rolle og ikke gjør historien verre, som for eksempel fordi de har valgt en bestemt person av farge eller fordi de har kvinner i en bestemt rolle yada yada yada yada. Uansett, den store nyhetssaken, det vi egentlig skal snakke om i dag, er den enorme, enorme budsjettet til Acolyte, som angivelig er på rundt 180 millioner dollar. Hvis vi setter det i perspektiv til filmer og slike ting, kostet Barbie sitt produksjonsbudsjett, ikke inkludert markedsføring som selvsagt sannsynligvis dobler produksjonsbudsjettet, men bare på det produksjonskjøpere, var budsjettet for Barbie 145 millioner dollar. Super Mario Bros-filmen var enda mindre, og ting som, du vet, hvis vi ser her i nyhetsartikkelen, Dune Part 2 ble laget for 190 millioner dollar. Det er en enorm sum penger som har blitt brukt på Acolyte, og fordi vi ikke kan, fordi vi ikke kan se avkastningen av det, som når vi ser på filmer er det veldig lett å se, åh hvor mye tjente den på billettkontoret, det er sannsynligvis en god indikator på hvor mye den har tjent totalt, ikke sant, eller hvor mye, hvor godt det gjør. Hvis den går i pluss på billettkontoret, er det sannsynligvis en ganske lønnsom film."

"Hvis den går i minus, kommer den sannsynligvis ikke til å få noen oppfølgere eller noe sånt.
Men med noe som Disney Plus og med strømmetjenester er det veldig vanskelig å si hva Disney vil utgjøre som en suksess for Acolyte. Kommer det utelukkende til å være basert på kritikernes anmeldelser og å trekke folk inn? Kommer det til å være basert på antall abonnenter?
Kommer det til å være basert på seertimer? Uansett er det mye som står på spill, og hvis du bare tenkte, åh, det er bare enda en Star Wars-greie, virker det som Disney har lagt mye og mye penger i å gjøre denne serien til en realitet, så de forventer nok en ganske stor avkastning fra den. Kommer du til å se Acolyte? Den lander på 4. juni eller 5. juni, tror jeg. Si ifra om du kommer til å se det. Hvis du ikke kommer til å se det, så si fra hvorfor, så skal jeg se til morgendagens GRTV News-video. Ha det bra!"

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere