Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Corsair One i500 (Quick Look) - en funksjonell high-end-PC som bare fungerer

Hvis du ønsker å begynne med PC-spill, men ikke ønsker å bygge din egen rigg, har Corsair det du trenger.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen til en ny Gamereactor Quick Look.
Markedet for PC-spill vokser raskt og ser ut til å ta opp en stadig voksende andel av del av de totale inntektene i virksomheten. Så du ønsker kanskje å skaffe deg en PC, men du vil ha noe veldig spesifikt. Du vil ikke bygge selv, og du vil ha noe som er utrolig godt laget med garanti for at det kommer til å holde seg godt, at det kommer til å like holde seg bra i en årrekke, og du trenger ikke å åpne den for å fikle eller noe sånt."

"Den kommer funksjonell rett ut av esken, klar til å legge ut og klar til å spille.
Nå, hvis det er deg, og jeg tror det faktisk er mange mennesker der, spesielt de som er på vei bort fra konsollene og åpner øynene for en fremtid med PC-spill.
Vel, det er noe som dette, som åpenbart er Corsair One, men du ville ikke virkelig vite det, for sist gang vi tok en titt på en Corsair One, hadde den en markant mer sylindrisk, mindre vil jeg nok si, men også styggere. Den siste Corsair One var bare et matt svart tårn som sparer plass og er veldig liten, en slags micro ITX-størrelse og siden den gang har det vokst litt, men jeg synes også at det har blitt mer smakfullt estetisk, noe som betyr at den passer bedre inn i alle typer oppsett. Jeg synes spesielt liker dette treverket, vi kommer tilbake til det, men hvis vi går tilbake til den originale Corsair One, har den kommet en lang vei gjennom årene og er fortsatt, selv om den er kostbar, en av de forhåndsbygde du kan få innen PC-spill sfæren. Denne her er dyr, veldig dyr."

"Jeg tror denne modellen, i500, koster 5 500 euro. Hvem som helst kan selvsagt gå til PC-parken større nettsted og få de samme spesifikasjonene og spare en hel masse penger, men ved at du er i utgangspunktet registrerer deg for å bygge det selv, krasjteste det og i utgangspunktet tror jeg å ta ansvar for ytelsen, mens Corsair liksom lager dette, skaper dette, justerer dette slik at det er klar til bruk, og for 5 500 euro får du mye for pengene. Så dette spesielle versjonen har en core i9 14900k, 16 gigabyte DDR5-minne, en 2 terabyte NVMe SSD og de fleste kritisk for mange mennesker en RTX 4090 som de har klart å få plass til i et ganske lite chassis Jeg vil si at det er en stor ære for det. Nå inni her er det ikke bare spesifikasjonene du betaler for du har et B760-hovedkort som bruker tilpasset væskekjøling for GPU-en og CPU-en. Du kan også fortsatt åpne det opp og oppgradere minne og lagring. Det finnes en rekke forskjellige I.O. spesielt her på baksiden, noe jeg faktisk synes er ganske fint. En hel haug med USB type A, som du sannsynligvis ikke kommer til å trenge ved siden av skjermporten og HDMI til tre skjermporter, noe som faktisk er veldig veldig fint, og så er det dette treverket i fronten, og forresten før den faller helt ut av I.O. samtale Jeg tror at det er en USB type C-kontakt på hele denne saken. Det er ikke bra nok. Det er ikke godt nok. Vi kan ofre noen av disse USB type A'ene for C'er kort tid. Dette er sannsynligvis mer for hovedkortprodusentene der ute fordi disse bruker, tror jeg, et hyllevare-hovedkort, men vi er klare for den fremtiden. Nå treet foran her. Jeg tror at kombinasjonen av dette spesielle treverket, som forresten kommer i både lyse og mørke varianter, er et utrolig smakfullt alternativ. Jeg elsker når vi introduserer mer naturlige materialer i denne typen ting. Jeg hater PC-byggingen med matt svart sidepanel i glass."

"Jeg tror vi kan gjøre det bedre med ting som vi bruker så mye tid på, som i bunn og grunn over og finjustere. Jeg vil bare at det skal være tiltalende å se på også, og jeg tror ikke det er for mye å be om. Så dette kommer mye nærmere enn jeg tror mange andre ting gjør, så det er flott.
Nettingen her på siden er både pustende og skjuler komponentene på innsiden."

"så det er et veldig bra midtpunkt, og jeg liker faktisk til og med disse båndene her oppe, som åpenbart er for luftstrømmen, men de ser også veldig fine ut i denne spesielle mønsteret. Alt i alt en veldig pen og ikke altfor tung maskin. Jeg må si at hvis de 5 500 euro er virkelig avskrekkende og skremmende det er rimelige alternativer som du vet fortsatt har det samme chassiset, men med en rimeligere komponentliste. Så vi vil være helt denne modellen her og kjører den gjennom for å se om det er noen termiske problemer."

"struping eller om det er lyd- eller støyproblemer, noe som ville være hovedbekymringen med tanke på det faktum at kabinettet er så lite, og vi vil snart ha en fullstendig gjennomgang klar for deg.
Tusen takk for at dere så på. Vi ses i neste episode."

Hardware

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Gunner - Official Trailer

Gunner - Official Trailer

Borderlands - Final Trailer

Borderlands - Final Trailer

A Complete Unknown - Official Teaser

A Complete Unknown - Official Teaser

Incoming - Official Trailer

Incoming - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere