Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Sony Ult Field 7 (Quick Look) - Få fart på festen

Sonys nye store høyttaler passer perfekt til alle dine festbehov.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen til en ny Gamereactor Quick Look. For ikke så lenge siden var jeg en del av en virtuell briefing der Sony i utgangspunktet introduserte sin splitter nye serie med høyttalere for verden.
Sony har faktisk vært i hælene på JBL en stund, og har laget disse boombox-aktige, partysentrerte høyttalerserier som har fått mye oppmerksomhet og suksess. Så denne serien heter Alt, som jeg tror betyr Ultimate, men det er ULT, som, du vet, store bokstaver, og så finnes det underserier innenfor den nye serien."

"Og denne Alt-serien, tror jeg, kan ha noen veldig gode poeng og vil kunne konkurrere direkte med noen av gigantene i dette feltet. Dette, apropos felt, kalles Alt Field 7, og det regnes ikke for å være det største, men det regnes for å være en av de større versjonene av det du kan få når du ser på Alt-høyttalere."

"Og du kan umiddelbart se hva slags tone de har gått for. Bærehåndtak, boombox-aktig form, den er ment for unge mennesker, og den er ment for å få fart på festen på samme måte som JBL boombox- eller partybox-høyttalere har gjort før. Det betyr en virkelig slagkraftig bass, og den må kunne tåle vær og vind, siden du skal ta den med på en partytur til en strand et sted, den må tåle vannsprut, den må tåle sand. Det er mange krav til denne typen høyttalere, så det virker som om Sony kan ha truffet blink her. Så for det første dette fullstendig dverger konkurrerende batterilevetider i høyttalere som JBL party box-høyttalere, så det er 30 timer med denne. Den er også IP67-sertifisert, så igjen, med mange konkurrerende høyttalere vil du finne en IPX-klassifisering, noe som betyr at de er klassifisert for vann og ikke for støv, men denne er klassifisert for støv også. Det betyr for eksempel at det nå er enklere å dra til stranden enn det sannsynligvis var før."

"Den er også rustbeskyttet, noe som er viktig, særlig hvis den blir oversprøytet med vann og og vannet blir værende der, for eksempel. Som sagt, to bærehåndtak, noe som er fint, og på den andre siden har vi et veldig enkelt panel med knapper. De er veldig klikkbare, må jeg si, noe som er veldig fint, men det er også beskyttet av et lag med gummi, noe som betyr at det ikke ødelegger med IP67-klassifiseringen, noe som er flott. Den er ikke spesielt lett, den veier 6,3 kilo, og du kan det, så hvis du bærer den i én hånd med det ene bærehåndtaket, kommer det til å etter ikke altfor lang tid, men du kan tilsynelatende legge denne i en dyp pose og så bære den på skuldrene, men igjen, det er en merkelig form i akkurat dette henseende, og den er ganske tung, så jeg ville ha det i bakhodet. Den er også tung fordi den har et batteri på 5200 milliamperetimer, som også er den batteristørrelsen som gir fordeler når det gjelder å få de 30 timene med batterilevetid. På innsiden finner vi to 4,5-tommers basshøyttalere og to 1,8-tommers diskanthøyttalere, og det er også to skalerte subwooferenheter, som vi har målt til rundt 5,3 tommer. Det gir deg totalt 90 watt effekt. Det kan være en ulempe fordi noen JBL-høyttalere, som i hvert fall i pris, konkurrerer direkte med denne, vel, de har mer watt, og for mange mennesker er det den viktigste typen hvor høyt du kan spille, og noen JBL-høyttalere har fordelen av å kunne spille opp til 120-130 watt for denne prisen, men du vil sannsynligvis få et mer balansert lydbilde med denne, Det er jeg tilbøyelig til å si, men det er noe vi må finne ut av."

"Sony har også laget noe som kalles en lydfeltoptimaliseringspakke, som i bunn og grunn betyr at den ikke bare analyserer hvordan lyden stikker utover fra kabinettet, den analyserer også omgivelsene den befinner seg i, og utnytter i bunn og grunn etterklangen fra, du vet, lyden etter at den har gitt gjenklang eller blitt reflektert av objekter, og justerer den for støy."

"Det er i hvert fall det Sony sier. Den koster 500 euro og ser ut til å være veldig godt bygget. Vi får se om det tåler slitasjen i den livsstilen den er ment å forbedre i en fullstendig gjennomgang.
Tusen takk for at du ser på."

Hardware

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Gunner - Official Trailer

Gunner - Official Trailer

Borderlands - Final Trailer

Borderlands - Final Trailer

A Complete Unknown - Official Teaser

A Complete Unknown - Official Teaser

Incoming - Official Trailer

Incoming - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere