Norsk
Gamereactor
Videos
Elden Ring
HQ

GRTV News - Elden Ring: Shadows of the Erdtree er den høyest rangerte DLC-en noensinne på Metacritic

Elden Ring's Den eneste utvidelsen lever opp til hypen.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen til en ny GRTV News, jeg er Alex som vanlig og gir dere ettermiddagens siste og beste når det gjelder spill, teknologi, utstyr, underholdning, hva som helst du liker, uansett hva du elsker, har vi det alltid her for deg, GRTV News og i Gamereactor-nettverket som helhet, så hvis du liker det du ser og du vil se mer, sørg for å sjekke ut Gamereactor uansett hvor du får det fra for spillanmeldelser, film anmeldelser, forhåndsvisninger av spill, eksklusivt innhold og mye mer."

"Men uten videre, i dag snakker vi om det heteste temaet som ikke er Nintendo Direct, nemlig er Elden Rings Shadow of the Earth Tree. Det lanseres om bare to dager nå den 21.
av juni 2024, og allerede er anmeldelsene ute. Vi ga det en 10 over på Gamereactor UK, en mange mennesker har gitt det lignende karakterer, og det er den høyest rangerte DLC-en noensinne på Metacritic. Det er den høyest rangerte utgivelsen i 2024, den har for øyeblikket en mediescore på 95. Nå er det også basert på 56 anmeldelser, så det er ikke slik at tre personer har gitt den 10s og det er det. Det er et veldig bredt utvalg. Basisspillet ligger på 96, og så DLC har bare blitt litt bedre. Jeg tror de fleste anmeldelsene jeg har sett bredere har vært, bortsett fra oss, har vært veldig like oss i form av at det er veldig, veldig bra. 10s, 9-tallet, et par 8-ere der inne. Jeg vet at Gamereactor Sverige ga den en 8-er, men ellers ja, veldig, veldig mye ros for denne DLC-en. Det er en av de dyreste delene av DLC-utvidelsen som Jeg kan huske at det bare er én del av innholdet, men den ene delen er så stor at det ser ut til å ha overbevist alle som har spilt det så langt. Jeg har ikke vært i stand til å spille det så langt, men jeg vet at en del folk på Gamereactor-kontoret har gjort det, og de har har likt det veldig godt, men ja, det kommer til å bli spennende å se. Jeg tror kritikken som kom ut av det, jeg vet at Eurogamer er den som skiller seg ut for meg som de ga det 3 av 5, noe som tilsvarer 6 av 10, noe som virker litt lavt for hva folk kanskje forventer, men det er FromSoftware, de slår det vanligvis ut av parken. Jeg tror ikke det er noen som forventer at denne DLC-en skal suge, og det gjør jeg tror også at det er litt av en trend blant spilljournalistikken i det siste til å kanskje overrose FromSoftwares arbeid. Ikke at det ikke er bra, men spesielt Elden Ring Jeg tror at det å få 10-tall og slike ting føltes litt som, ok, vel i tidligere hadde folk kritisert FromSoftwares spill for å være for vanskelige, og nå som det ikke kan være en kritisk, du vet, noe du kan kritisere spillet for, er det virkelig bra?
Ja, det er det. Så ja, det er tydeligvis en økning i vanskelighetsgraden i DLC-en også, som vi kunne forvente, og det er et poeng å gjøre, tror jeg, om FromSoftware presser seg selv for mye når det gjelder vanskelighetsgrad, men så har du igjen argumentet om å bare bli god og samtidig hvis du ikke vil få juling, ikke spill et FromSoftware-spill. Men ja, gi meg beskjed hvis du kommer til å dykke inn i denne DLC-en på fredag. Jeg kommer nok til å ta en titt på det når jeg får sjansen, jeg er ikke sikker på når det blir, men jeg skal være der ute sammen med dere og prøve å ta Mesmer the Impaler, og vi ses i morgen med flere GRTV-nyheter. Ha det bra."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere