Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Et sunt spill som fortsatt er for voksne - Cozy Grove: Camp Spirit Intervju

Vi satte oss ned med Alicia Fortier for å snakke om alt Cozy Grove mens vi var ute på Summer Game Fest.

Audio transcriptions

"Hei venner, jeg er i LA og dekker Summer Game Fest, og dette er Netflix' koselige område, vil jeg si, hvor du til og med har et vennlig leirbål. Og dette er den tredje koselige spillet jeg ser her på Summer Game Fest. Dette er det første som fanget mitt øye fordi det er både annerledes og også for voksne. Så takk for at du ble med oss, Alicia. Hva kan du fortelle oss om denne annerledes tilnærmingen?
Ja, Cozy Grove er et spill som virkelig ønsker å skape en varm atmosfære for spillerne våre. Men, du vet, vi beskriver oss selv som voksne, koselige eller skumle søte, og det er fordi vi ønsker å respektere det faktum at folk har hatt et liv. Vi vet at det ikke alltid er solskinn og regnbuer der ute, og vi ønsker å respektere og gi folk en sjanse til å utforske det i trygge omgivelser. Og så, du vet, vi spøker mye, det er veldig lett humoristisk, men i historiene våre liker vi å utforske dypere temaer som virkelig kan vekke gjenklang hos folk og gi dem en sjanse til å uttrykke empati og se et annet perspektiv."

"Hva kan du fortelle oss om det spesifikke aspektet... Jeg synes det er interessant å lære om nevrodiversiteten til karakterene dine her, du vet, selve fargerike, veldig spesielle tankesettene og væremåtene som du skildrer her.
Ja, jeg mener, vi har en tidligere begavet gutt som aldri fikk sjansen til å... og ressurser og den støtten han trengte, men som så finner ut at han gjorde en forskjell i folks liv. Vi har en karakter senere i spillet som har veldig mye ADHD, som jeg kan relatere til personlig. Men vi har også all slags mangfold. Vi har en ikke-binær streamerkarakter som sitter i rullestol. Vi har folk som har vært i forretningslivet. Vi har har folk som har vært leirsjef. Vi prøver å uttrykke mangfold i mange av forskjellige innfallsvinkler. Alle bjørnefigurene våre er metaforer, og vi kaller dem bjørner."

"Noen av dem ser ikke ut som bjørner, men de er alle veldig spesielle og unike og vi elsker dem.
Fortell oss litt om spillsløyfen. Hva skal vi gjøre?
Ja."

"Hvor lenge i hver spilleøkt osv.
Perfekt. I Cozy Grove spiller du som en Spirit Scout, og jeg tror det er en Girl Scout, speider, og du drar på et eventyr for å hjelpe plagede sjeler med å finne fred. Og for å gjøre det hver dag har du noen oppdrag du må gjøre for dem, og det kan være alt fra å fiske noe, eller grave opp noe, eller kanskje brenne noens minner slik at de ikke trenger å holde fast på det lenger. I dette spillet prøvde vi virkelig å knytte disse enkle handlingene og aktivitetene du får gjøre dypere med den narrative effekten av dem. Vi har fiske, håndverk, matlaging og alt det der. Og i bunn og grunn er måten prøver vi å respektere folks tider. Folk har travle liv. Så vi ønsker at du bruker omtrent 45 minutter til en time på innholdet hver dag. Du skal bare får tre eller fire oppdrag, og du kan gjerne bli værende. Hvis du vil få med deg mer insekter eller fange mer fisk og fullføre samlingene dine, er du velkommen til å gjøre så lenge du vil, men vi krever ikke for mye av deg hver dag."

"Og hvis jeg lar spillet være urørt i en uke, la oss si at jeg glemmer det en stund, når jeg kommer tilbake til det, må jeg gjøre noe med det? Kommer de til å straffe meg på en eller annen måte?
Nei. Vi vil at du skal være glad for å komme tilbake. Vi vil ikke at du skal nøle. Det er ingen kakerlakker i hjemmet ditt."

"Det er et fint minispill du kan tenke deg.
Vel, jeg tror at i vårt spill ville du heller gi dem en liten godbit og sende dem på sin vei. Vi prøver å være snille mot insektene våre.
Ha en gruppechat."

"Spillet går aldri videre uten deg. Hvis du slutter å spille på dag 4, dag 40, og du kommer tilbake to uker senere, så er det dag 41. Vi vil at du skal komme tilbake og ikke nøle. Den virkelige verden forandrer sesongen, så det vil være forskjellige frukter og forskjellige insekter, men vi prøver å respektere folks tid. Folk har travle liv, ting dukker opp. Og hvis du spiller på samme tid hver dag, er det helt greit. Du vil ikke gå glipp av noe. Vi har ingen fisk som gyter mellom 15.00 og 21.00 på den tredje tirsdagen i månen. Alt er tilgjengelig der. Fargen vil endre seg i løpet av året. Noen ting vil bli tilgjengelige, men det er på en større tidsskala."

"Hver dag har du alle muligheter.
Og du har fortalt meg om karakterene dere har skapt. Hva med tilpasning og hva spillerne kan gjøre for å uttrykke seg selv?
Det er en av favorittdelene mine i spillet. Jeg er en som liker å forandre antrekk hver dag. Vi har massevis av hatter og små antrekk til speideren din. Speideren har mange hudfarger og frisyrer tilgjengelig. Vi har også spesielle øyenfarger som er litt skumle, fordi det er speiderens magi, og det er det som gjør at de kan snakke med spøkelser. Men vi har også så mye dekorasjon, så mange dekorasjonsgjenstander. Vi har alle gjenstandene fra CG1, i tillegg til noen nye som kommer med Cozy Grove og Camp Spirit. Og vi planlegger å fortsette å utvide spillet og holde legge til ting. Og vi er veldig spente på å se hva som gir gjenklang i samfunnet, så vi kan gi dem mer av det også. Men til å begynne med er favoritten min soppen pannebåndet. Og jeg elsker froske-dekorasjonssettet. Det er bare en liten froskesklie, og det er veldig søtt."

"Hele tilpasningsgreia fører meg til kunststilen, som jeg nevnte i begynnelsen av dette intervjuet. Så hva kan du fortelle oss om den? Og det er veldig ...tydelig. Det er noe veldig... Hva var det der?
Fyrverkeriet."

"Å, ja... Det er noe annerledes. Vi er vant til chibi, en slags anime, kunst Animal Crossing, alle spillene. Dette er veldig personlig. Hva kan du fortelle oss om kunstneren?
Ja, kunsten vår er veldig jordnær. Vi gjør mange referanser til tradisjonelle medier og sånne ting. Vi snakker om at det er en skissebok som er tom, og at det er spilleren som fyller sidene med farger. Det er en stor mekanikk i spillet som bare sprer farger på øya med lamper og forskjellige ting og gir det liv. Noemi, som er vår hovedkunstner til å begynne med, var bare en klassisk illustratør og lærte faktisk å lage spill gjennom SpriteFox da hun ble rekruttert til å jobbe med det første spillet. Og jeg tror det virkelig frø gjennom hele spillet og vår tilnærming til det. Vi har som mål å ha mye varme, mye lys og mye tekstur og detaljer. Du kan spille spillet og tenke: "Vent, har den busken øyne? Og du har gått forbi den en million ganger."

"...ganger. Vår verden har et ståsted. Den forandrer seg hver dag. Du har ikke full kontroll over den, så du må være oppmerksom på den og reagere på den på en måte som som du ikke ofte må gjøre i spill.
Og hvis jeg har rett, er dere nesten ferdige. Dere er i ferd med å slippe. Dere er med Netflix, noe som betyr at vi skal slappe av og reflektere på våre smarte enheter."

"Stemmer det? Når kommer dere ut?
Om to uker, den 25. juni. Det vil være tilgjengelig på iOS og Android. Og ja, hvis du har et Netflix-abonnement, kan du spille.
Tusen takk for at du tok deg tid, Alicia. Jeg nyter den koselige tiden min her."

"Velkommen til campingplassen vår. Takk for at dere kom."

Summer Events

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Flere

Trailers

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Launch Date Trailer

Honor of Kings - Launch Date Trailer

Tekken 8 x Nike - First Look Trailer

Tekken 8 x Nike - First Look Trailer

Street Fighter 6 - Terry Teaser Trailer

Street Fighter 6 - Terry Teaser Trailer

Tekken 8 - Heihachi Mishima Trailer

Tekken 8 - Heihachi Mishima Trailer

MultiVersus - Samurai Jack Gameplay Trailer

MultiVersus - Samurai Jack Gameplay Trailer

Riven - Official Launch Trailer

Riven - Official Launch Trailer

Splatoon 3 - Grand Festival is coming!

Splatoon 3 - Grand Festival is coming!

Pacific Drive - Summer 2024 Update Trailer

Pacific Drive - Summer 2024 Update Trailer

Flere

Events

Flere