Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Ubisoft Forward Inntrykk fra Belasco Theater i Los Angeles

Ben og David deler sine tanker om Ubisoft-showet kort tid etter at det ble sendt, alt basert på meninger og tanker etter å ha sett showet live og personlig på Belasco Theater i L.A.

Audio transcriptions

"Ok, vi er foran Kay Vess' speeder, en motorsykkellignende speeder, som er veldig fin.
Ta en titt på den. Vi har nettopp deltatt på Ubisoft Forward showcase, som jeg tror var et veldig fint show når det gjelder hvordan showet var. Men det var ikke mange overraskelser. Og vi er i ferd med å spille og se Star Wars, Prince of Persia, ikke Sands of Time ennå, og selvfølgelig Assassin's Creed og intervjue utviklerne. Så, ja, la oss snakke litt litt om showet og hvilke var høydepunktene dine, Ben?
Vel, jeg mener, jeg vil gjerne begynne med å snakke om tempoet og måten de har gjort ting på. Jeg liker det når vi ikke snakker for langt frem i tid."

"Du vet, showet er veldig fokusert på hva som kommer i år, hva som sannsynligvis kommer i begynnelsen av 2025. Og det var egentlig alt. Du vet, ja, vi hadde Sands of Time greia, som jeg selv syntes var litt mislykket. Jeg mener, som vi har visst at den har vært under utvikling så lenge at bare det å se en teaser var litt rart for meg, som en filmteaser med en dato."

"Dette kommer fortsatt, ikke sant? Den kommer fortsatt. Jeg forventer ikke at den slippes nå.
når de allerede har gitt ut to Prince of Persia-spill. Men ja, det er bare, hei, folkens, dette kommer fortsatt, ikke sant?
Akkurat. Det var det som var hensikten. Men jeg liker det når vi holder ting ...tett, ikke sant? Det er to store kamper som kommer i år, to veldig store kamper som i mange måter er større enn mange andre spill som andre utgivere lager over hele linjen."

"Så, du vet, vi har Star Wars Outlaws og vi har Assassin's Creed Shadows, og det er det denne serien handler om. Det var noen andre ting der inne, selvfølgelig, noen andre spennende kunngjøringer og sånt, men hovedsakelig var det som her er en del av gameplayet for begge disse spillene. Dette er hva du kommer til å gjøre. Her er en utvikler på scenen som forteller deg hvordan det er og forklarer det. Du vet, det er nøyaktig det du vil ha ut av en slik presentasjon. Vi kan snakke om 2025 og og fremover på Gamescom. Vi kan snakke om det på TGA eller noe sånt, eller videre lenger frem i tid. Star Wars Outlaws kommer ut i august. Jeg vil vite mer om det og det var det jeg fikk. Så jeg var ganske fornøyd med det. Når det gjelder det du snakket om i starten, vil jeg si Assassin's Creed Shadows, så klart. Jeg er en stor Assassin's Creed-fan, så det var åpenbart det som skilte seg ut for meg. Men det var mange ting der. Jeg elsker Ubisoft, så det er fotball for dem. Så, du vet, alle var ganske gode kunngjøringer. Det skilte seg ut for meg. Jeg tror det er det første Assassin's Creed jeg kommer til å spille på 10 år. Jeg synes det ser flott ut. Den japanske settingen, måten du kan bestemme hvordan du skal angripe hvert eneste steg i oppdraget. Jeg synes ...det er fantastisk. Og jeg synes Star Wars så veldig, veldig bra ut. Vi får se hva det blir til."

"Vi så litt screen tearing, men jeg tror jeg skal spille den og så skal jeg dele flere, dypere inntrykk av den. Så, ja. Du vet, for Xbox og for Summer Game Fest-liveshowet, sa jeg noe om lyden. Dette var midt i blinken. Dette var fantastisk lyd, fantastisk presentasjon. Velasco er en fin sal. Vi var litt litt parkert. Det var litt trangt, men jeg elsker hvordan Ubisoft vet hvordan de skal få det til."

"av et show. Det liker jeg virkelig. Jeg liker virkelig liveopptredenen til musikerne.
Jeg liker virkelig at de setter utviklere på scenen. Den menneskelige kontakten, kunsten, måten de - du kan føle kunsten og talentet deres mye bedre hvis de er der på en scene. Og selv om de leser fra prompteren, synes jeg det er en fin måte å gjøre det på. Og de gjør det hjemme hos amerikanerne som ikke visste hvordan de skulle gjøre det for både Summer Game Fest og Xbox Showcase. Disse franskmennene vet hva de gjør."

"Ja, og de klarte også å håndtere de, la oss si, de mer middelmådige kunngjøringer ganske bra. Vi fikk den typen prangende og spennende trailere hvor de viste frem alle live-tjenestespillene de hadde på gang. Du vet, jeg tror det var noen som du vet hvorfor de legger mer vekt på dem fordi de er nyere som Skull & Bones og Crew Motor Fest og X-Defiant. Jeg tror ikke de nødvendigvis slår like hardt som du ville gjort. Jeg mener, Skull & Bones spesielt fordi det er en sesong som er allerede er her. Det er mer som, bare gå og sjekk det ut. Det er på en måte det de serverer formålet med. Men som X-Defiant, Little Teaser, Learn More July, Crew Motor Fest, her er år to. Avatar. Avatar, akkurat. Så, du vet, en god balanse mellom fremtiden, nåtiden, og så en liten tease til den veldig fjerne fremtiden i Prince of Persia og så også Anno, som ser bra ut. Jeg er egentlig ikke en Anno-fan. Jeg kommer ikke til å berøre det så mye. Men vi har en ny Anno på vei."

"Ja, det var en fin trailer også. Så kanskje det er en måte å avslutte dette på. Jeg mener, jeg ville ha elsket å få en liten overraskelse. Jeg skulle gjerne ha sett en teaser nå som vi fikk teaseren for Prince of Persia som ikke kommer til å vise noe før i 2026. En teaser for hva i helvete som skjer med Splinter Cell eller hva i helvete som skjedde med Beyond Good og Evil 2. Men, du vet, hvis du skal gjøre det samme som med Prince of Persia, jeg tror jeg du bare har ett kort til det. Du kan ikke bruke det tre ganger. Så det var det. La oss ...prøve å skrive dette. Jeg kommer absolutt ikke til å klatre over den for da sparker de meg ut herfra på et blunk. Vi er syke på tiden i dag. Vi er syke på tid i dag, Men dette har vært Ubisoft, så følg med for mer om det, antar jeg."

"For forhåndsvisningene våre."

Summer Events

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Flere

Trailers

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Launch Date Trailer

Honor of Kings - Launch Date Trailer

Tekken 8 x Nike - First Look Trailer

Tekken 8 x Nike - First Look Trailer

Street Fighter 6 - Terry Teaser Trailer

Street Fighter 6 - Terry Teaser Trailer

Tekken 8 - Heihachi Mishima Trailer

Tekken 8 - Heihachi Mishima Trailer

MultiVersus - Samurai Jack Gameplay Trailer

MultiVersus - Samurai Jack Gameplay Trailer

Riven - Official Launch Trailer

Riven - Official Launch Trailer

Splatoon 3 - Grand Festival is coming!

Splatoon 3 - Grand Festival is coming!

Pacific Drive - Summer 2024 Update Trailer

Pacific Drive - Summer 2024 Update Trailer

Flere

Events

Flere