Norsk
Gamereactor
Videos
Banana
HQ

GRTV News - Banana fortsetter sin dominerende rekke ved å gå forbi New World på Steams topp 10-liste

Hva er Banana, og hvorfor er det det mest populære spillet på Steam akkurat nå?

Audio transcriptions

"Hei, velkommen til en ny GRTV News, jeg heter Alex, og dekker som vanlig ettermiddagene det siste og beste når det gjelder spill, underholdning, utstyr, teknologi, hva som helst du liker, uansett hva du elsker, har vi det alltid her for deg på GRTV News og i den bredere Gamereactor-nettverket som helhet, så hvis du liker spillanmeldelser, forhåndsvisninger av spill, eksklusive innhold, filmanmeldelser, intervjuer, alt det gode, vi har så mye av det og mer uansett hvor du får Gamereactor fra, men uten videre i dag skal vi se på et merkelig spill som har tatt over verden, spillet heter Banana og spillet er, er det et spill? Jeg vet ikke, det er et gratis spill på Steam som raskt har steget til å bryte gjennom topp 10 av de mest spilte spillene gjennom tidene på Steam, det er en klikker, som en cookie clicker slags enkel ting hvor du klikker på en animert banan og du kan bare, du bare klikker på bananen, det er alt, det er ikke noe annet i dette spillet, du klikk på bananen, du kan kjøpe skinn til bananen din, som små mikrotransaksjoner for å få bananen til å se annerledes ut, med ekte penger forresten, og det gjør det, du vet, det har, det høres ut som litt av en svindel på papiret fordi du vet, det har, det har ingen slags underholdningsverdi i tillegg til å klikke på en banan, og den kan kreve penger av folk, men den tar ikke penger for å komme inn, så du kan bare klikke på bananen hvis du vil til, og det har passert 880 000 spillere fra og med i går på SteamDB, noe som slår ut Galtvort Legacy og Baldur's Gate 3 for de mest spilte spillene, de 10 mest spilte spillene av alle tid, noe som er vanvittig, det har klatret til en total topp på 917 000 fra i morges, noe som betyr at den har passert New World, som er en slags MMORPG fra Amazon, og vi kan se at det er nesten dobbelt så mange spillere som sjekker ut Banana som det er Elden Ring, selv om vi har sett Shadow of the Urchery lanseres i dag, som skulle være den andre nyheten som jeg hadde for GRTV, men Banana tar over hele verden, og jeg synes det er vilt. Det er helt vilt, kan vi til og med se Banana ta over Elden Ring, eller kanskje Elden Rings topp samtidig antall spillere vil bli slått. Det var mange som spilte det for DLC i går og i dag da det ble lansert, så vi får se hvordan det går. Tror du at Banana kan få dit? Jeg vet ikke, for å være ærlig. Banana er en merkelig greie. Det viser at spilling i dag kan eksplodere ut av ingenting. Tidligere i år så vi for eksempel Pal World få mye, mye mer oppmerksomhet enn vi trodde, og så avtok det på en måte."

"Jeg tror Banana kommer til å bli en ting som vi sier, hei, husker du den greia på slutten av året? Jeg tror ikke den kommer til å holde seg lenge, men den er veldig morsom, for den holder og jeg gleder meg til å se hvor langt det klatrer på topplisten over de mest spilte spillene. Problemet med Banana er at det ikke har noen varig utholdenhet, egentlig, for å bæsje, er jeg redd."

"Men la meg få vite, har du prøvd Banana ennå? Skal du prøve den nå? Hva synes du synes du om det? Hvordan ser bananhuden din ut? Fortell meg alt dette og mer til, så skal jeg Vi ses neste uke for flere GOTV-nyheter. Ha det bra."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Speak No Evil - Official Trailer 2

Speak No Evil - Official Trailer 2

Bad Monkey - Official Trailer

Bad Monkey - Official Trailer

Gunner - Official Trailer

Gunner - Official Trailer

Borderlands - Final Trailer

Borderlands - Final Trailer

A Complete Unknown - Official Teaser

A Complete Unknown - Official Teaser

Incoming - Official Trailer

Incoming - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere