LIVE
HQ
logo hd live | Kunitsu-Gami: Path of the Goddess
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   GRTV News - Nintendos mest kjente lekkasje forsvinner fra internett etter at kilden hans er avslørt

   Si farvel til Pyoro.

   Audio transcriptions

   "Hei og velkommen tilbake til GRTV News, jeg er Alex som vanlig dekker ettermiddagene, siste nytt og nyeste og beste når det kommer til spill, teknologi, underholdning, utstyr, hva enn du liker, hva enn du elsker, vi har det alltid her for deg på GRTV News og på det bredere Gamereactor Network som helhet, så hvis du liker spillanmeldelser, filmanmeldelser, forhåndsvisninger av spill, eksklusive innhold og som alltid så mye mer, må du huske å sjekke ut Gamereactor uansett hvor du får den fra."

   "Uten videre om og men, i dag har vi et litt interessant stykke om en lekkasje. Nintendos uten tvil mest kjente leaker har fullstendig slettet seg selv fra internett etter å ha lekket kilden til en reporter, den reporteren er Bloombergs Jason Schreier, som vi har ofte snakket om på GRTV News og i bredere Gamereactor News som helhet, ettersom han vanligvis er ganske god på å rapportere ting fra Bloomberg, og han bryter vanligvis noen ganske interessante historier. Uansett, Jason er tilbake igjen. Hvis du er kjent med navnet Piero, du kanskje ikke er kjent med det navnet, hvis du ikke er det, er de på en måte et ganske godt kjent Nintendo leaker som hadde en ganske solid merittliste. Nå gikk Schreier etter det ikke som en slags, bare som en etterforskningsinnsats, for å prøve å se hvor de de fikk informasjonen sin fra, og Piero sa rett ut at de var informasjonen fra en Nintendo-utvikler som kilde, og de har nå låst sine konto og de er borte for godt ser det ut til, for som enhver journalist vet, hvis kilden din er noen som er, du vet, en slags sensitiv kilde, som for eksempel, hvis du lekker Nintendo-stoff, vil du ikke vite at det er en Nintendo-utvikler fordi de vil finne den personen og sannsynligvis sparke dem. Du vil ønske å holde det under og det er uansett et stort, stort nei å fortelle noen hva kilden din er. Ja, jeg mener.., det er en veldig interessant historie dette fordi vi, som en spillindustri nå, vi slags flytter mye av lekkasjer. Det er mange mennesker som er der ute på Twitter eller X eller hva som helst du vil kalle det, som prøver å skape seg et navn som den neste fyren som kommer til å bli, du vet, den pålitelige stemmen for spilllekkasjer, men den eneste måten du kan være en pålitelig stemme for spilllekkasjer er hvis du har pålitelig informasjon. Å sende ut følere og si hva du tror kan dukke opp i neste Xbox-utstilling er ikke like bra som å ha den utvikleren som snakker med deg og sier, ja, vi kommer til å vise dette eller ja, vi kommer til å vise det, men det er veldig sjeldent å finne, så Piero, etter å ha kvittet seg med deres kilden og sannsynligvis brent den broen, kommer ikke til å gi noen verdifulle lekkasjer lenger."

   "Vi har også sett Jason Schreier etterforske to av de andre lekkasjene som er kjent som Midori, kjent for sine lekkasjer om Sega og Atlus, men ja, det er veldig interessant å se denne typen ting. Jeg vet at vi kunne ha snakket om Elden DLC og sånt men jeg synes dette er ganske stort og interessant, spesielt hvis du følger med på spill veldig, veldig tett, vil du sannsynligvis være kjent med Piero, og å se dem borte betyr at det kan bli plass til noen nye, men det betyr også at vi kan ha gå videre med mer offisiell informasjon. Hva tror du om lekkasjer? Hører du på lekkasjene, eller venter du på offisielle kunngjøringer? La meg alt dette og mer til, så ses vi i morgen med flere GRTV-nyheter. Ha det bra!"

   GRTV News

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere