Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Alt om de nye JBL Quantum 100N, 360 Wireless og mer med Mikael Herje

Harman har nettopp avduket sin nye gaming-serie med hodetelefoner og mikrofoner som JBL Quantum 50N, JBL Quantum 360 Wireless, JBL Quantum 100N og JBL Quantum 100 M2, og i dette eksklusive intervjuet, som ble spilt inn i Madrid, får vi de finere detaljene om de Nintendo Switch-fargede produktene og mer.

Audio transcriptions

"Hei Gamereactor-venner, vi er på JBL-presentasjonen i Madrid med innsjøen i bakgrunnen, og når du ser dette betyr det at vi kan fortelle deg om dette og om noen av spillproduktene som dere har introdusert her fra JBL Quantum-serien, så tusen takk for at du ble med oss nok en gang Mikael. De jeg har på meg ser virkelig ut som min Nintendo Bytt. Er det med vilje? Switch er en konsoll som er viktig i markedet, og vi ser at flere og flere forbrukere ønsker å matche utstyret sitt med konsollen sin, så dette er en kul fargeoppgradering for Quantum 100 Nintendo Switch. Og de er kablet som jeg kan se. Jeg spiller Switch med Quantum TBS som du vet med dingle, men dette er bare et alternativ alternativ? Ja, det er et tradisjonelt, lett, kablet alternativ. Mer budsjett vennlig enn de ekte trådløse. Og også for yngre spillere som ønsker å skille seg ut, har også noe fasjonabelt som matcher. Så det er veldig inngang nivå? Ja, det er inngangsnivået i serien. Og prisen er €29.99 hvis jeg er riktig? Jeg vil si rundt det området, ja. I euro? I euro. Greit, og av fargevalget og alt minner meg om Switch, og så har vi har en annen måte. Samme farger, samme farge, samme kabel. Disse er ganske kule fordi de også er i inngangspartiet, men på disse har vi gjort fargeoppgraderinger, men hvis du ser nøye etter her, kaller vi dette en vri lås, og dette beslaget er det samme som vi bruker på sportshodetelefonene våre. Så de vri og de sitter virkelig godt fast. Så for mobilspill, Nintendo Switch-spill og du beveger deg litt rundt, sitter de godt. Så superkomfortable, de holder seg på plass Ja, og veldig kule her inne. Og dette er to minijack også det samme som de forrige, og så kan du kontrollere volum osv. Alt på din knopper dempeknapp osv. Men hvis du vil ha samme type avtale, men på USB-C, må du også fått oss dekket med denne. Det er helt riktig. Så vi har Quantum 50C, som kommer med en dongle med innebygd DAC. Det betyr at du også kan koble den til spill-PC-en din og få støtte for quantum engine. Så da får du surroundlyd, du får EQ, tilpasning, alt du får på en mer premium hodesett får du på disse også. Og hvis jeg har rett, er alle disse på samme mer eller mindre prisklasse, inngangspris, og så kan vi lære litt mer de 100, ikke sant? Det er de 100 riktige. Så her går vi med fargen oppgradering, puteoppgraderinger, du får mykere puter for lengre komfortabel bruk. Så Dette er andre generasjon av Quantum 100, en ny fargeutgave. Den er veldig bra når det blir varmt. Det er den også for de lange øktene. De er veldig lette kan jeg fortelle deg. Men hvis du vil, har du også den trådløse versjonen av disse 350. 350, det stemmer. Samme oppgradering, puter, farger gjør den mer jeg gøy i stedet for den tradisjonelle svarte også. Men de samme funksjonene du har volumkontroll, du har spillchatoppringing, demping, avtakbar mikrofon, alt de kule funksjonene du hadde i 350. Og disse kommer med en dongle, antar jeg?
Denne har en dongle, men også USB A. Men også Bluetooth. Så du kan spille av musikk på telefonen din, og det er Bluetooth 3.5.3. 5.3 riktig. Selvsagt."

"mange tall og bokstaver og modeller. For eksempel denne mikrofonen her borte, jeg trodde det var var den forrige modellen, men det er det ikke. Denne er ikke utgitt ennå, og det er en mer premiumversjon for et studio. Vi kaller den Stream Studio. Så hvis du vil ha studio innspillingskvalitet hjemme, eller hvis du lager en podcast, har vi lansert Quantum Stream Studio. Den har fire polmønstre. Det har fullt digitalt grensesnitt så den fungerer med Quantum Engine Suite. Du kan koble den til en EQ."

"Du kan gjøre alle forhåndsinnstillingene dine, alle slike ting. Har tre kondensatormikrofoner. Trykk for å dempe på toppen. VU-meter foran, slik at du kan se hvor mye lyd som tas opp. Har en innebygd lydreduksjonskrets, så hvis den er nær klipping, justerer den også forsterkningskontrollen. Du kan justere forsterkningskontrollen manuelt, og den har også et flerbruksstativ slik at du kan koble den til M4. Og det er også to meter kabel i esken, så det er enkelt å koble den til, men du har også armaturene til foten, slik at du kan gjøre alt tilpasningene du trenger for en bomarm også."

"Fantastisk, og dette slippes til sommeren?
Om sommeren til 1 for 9.
Ok, og til slutt har vi to modeller her borte. Vi har allerede snakket litt om litt om dette, men vær så snill å gi oss en oppsummering, for vi elsker denne lille her."

"Ja, det er kult, fordi kommunikasjon og strømming av innhold skjer ikke bare ved skrivebordet, det skjer på farten. Så vi vil bringe til markedet det vi kaller stream wireless, som er en liten mikrofon som kan festes på kondensatormikrofon trådløst, men kommer også med en dongle som fungerer med en Android og iOS. Har selvfølgelig strømgjennomgang. Den kommer også med en app, så den faktisk kan gjøre forhåndsinnstilling av støydemping osv. osv."

"Og du har disse i to versjoner USB-C og Lightning, som er den du kan lese vår anmeldelse på Game Reactor. Og til slutt en mikrofon på inngangsnivå, men den er bra for streamere antar jeg.
Ja, det er det. Det er en virkelig førsteklasses utførelse av en inngang entry-mikrofon. Den har alle funksjonene du trenger for en virkelig god samtale eller et opptak. Denne har ett enkelt polmønster. Den er retningsbestemt men du kan justere det. Har USB-C-tilkobling, lydreturkanal, samme grensesnitt som den dyrere. Trykk for å dempe, forsterkningskontroll, volumkontroll."

"Støttes også av quantum-motoren.
Fantastisk! Dette er alle de nye JBL Quantum-produkter. Jeg ser frem til en ny quantum TBS. Jeg vet ikke om det kommer ut snart i det hele tatt."

"Kanskje. Kanskje. Kanskje. Kanskje. Kanskje. Følg med. Følg med.
Takk for at du tok deg tid. Tusen takk for at du tok deg tid. Takk for at du tok deg tid."

Interviews

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Flere

Trailers

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Launch Date Trailer

Honor of Kings - Launch Date Trailer

Tekken 8 x Nike - First Look Trailer

Tekken 8 x Nike - First Look Trailer

Street Fighter 6 - Terry Teaser Trailer

Street Fighter 6 - Terry Teaser Trailer

Tekken 8 - Heihachi Mishima Trailer

Tekken 8 - Heihachi Mishima Trailer

MultiVersus - Samurai Jack Gameplay Trailer

MultiVersus - Samurai Jack Gameplay Trailer

Riven - Official Launch Trailer

Riven - Official Launch Trailer

Splatoon 3 - Grand Festival is coming!

Splatoon 3 - Grand Festival is coming!

Pacific Drive - Summer 2024 Update Trailer

Pacific Drive - Summer 2024 Update Trailer

Flere

Events

Flere