Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

LEGO vs. NVIDIA - Er det like enkelt å bygge en PC som LEGO? (Sponset)

Noen ganger går et veddemål for langt, og i Gamereactors tilfelle var vi så heldige å få NVIDIA og Proshop til å sponse en liten intern konkurranse, som du kan se i denne videoen.

Audio transcriptions

"Vi samarbeider med ProShop for å fremheve noen av de fantastiske tilbudene de har på PC-komponenter de neste to ukene.
Tidligere har vi samarbeidet med NVIDIA for å vise hvor enkelt det kan være å bytte GPU, men nå ønsker vi å svare på spørsmålet om hvor vanskelig det er å bygge en komplett PC fra bunnen av i 2024."

"Så vi har bestemt oss for å vise deg hvor enkelt det kan være å bygge en gaming-PC ved å sammenligne det med noe mange av dere har gjort utallige ganger, nemlig å bygge et LEGO-sett.
Mens vi bygger PC-en og går gjennom prosessen med å sette sammen vår nye gamingrigg, Magnus gjør det han er best til, og bygger et mellomstort LEGO-sett, alt for å demonstrere hvor enkelt det kan være å bygge en PC."

"Alle komponentene vi har brukt i denne videoen, er for øyeblikket på tilbud som en del av ProShop Super Day Sale.
Du finner flere detaljer i videobeskrivelsen.
Hvis du vil ha en mer budsjettvennlig PC, finnes det imidlertid mange alternativer å velge mellom.
Vi har naturligvis jukset og fremskyndet noen av opptakene, men det kan ta noen minutter å lese installasjonsveiledningene for hvert produkt."

"Og bare rolig, du trenger i utgangspunktet bare en skrutrekker og noen strips, og å berøre en ledende overflate, for eksempel en radiator, for å bli kvitt den statiske ladningen som har bygget seg opp.
Bruk håndbaken hvis du trenger det.
Stjernen i dette bygget vil være NVIDIA RTX 4070 Ti Super GPU, som ikke bare er enkel å installere, men som også bruker banebrytende grafikkteknologi og sørger for at PC-en vår leverer den ultimate spillopplevelsen."

"Men mer om det senere.
Vi starter med det mest essensielle, vårt ASUS Z790 Prime-hovedkort, som er både kraftig og multifunksjonelt.
Det inkluderer et PCIe 5.0-spor for grafikkortet ditt, noe som gjør det så fremtidssikkert som mulig, samtidig som den har ytterligere fire utvidelsesplasser."

"Lagringsplassen kan være hvilken som helst av de tre M.2-sporene i tillegg til alle de vanlige SATA-portene, fire spor for DDR5-minne og noe som nylig ikke lenger er en topp-end-funksjon, en 2,5 gigabit LAN ethernet-kontakt.
Vi starter med å installere CPU-en, noe som er overraskende enkelt, siden alt du trenger å se etter er den gylne trekanten, og deretter justere innrykkene på rammen, og plassere brikken forsiktig i sokkelen uten å dytte, trykk metallstangen ned og skyv den forsiktig under den lille kroken."

"Sånn, ja. Det er bokstavelig talt den vanskeligste delen.
Når det gjelder minne, valgte vi en klassisk arbeidshest med lav latenstid, Corsair Vengeance, et 32 gigabyte-sett som enkelt og billig kan oppgraderes senere.
WD Black er ekstremt rask, pålitelig og enkel å installere."

"Det var det hele. Lett som en plett.
Så har vi en to-kammer-layout, LIAN LI-011.
Så la oss begynne med å sette inn strømforsyningen.
Ikke tenk på kablene, vi har en modulær en, så kablene kan installeres senere."

"Hvor lenge har det gått?
Å, herregud...
Dette er vanskeligere enn jeg husker.
Så monterer vi de ekstra viftene på baksiden, som blåser inn frisk luft, og tre ekstra vifter nederst."

"Dette kan virke som en merkelig måte å gjøre det på, men vi skaper et positivt trykk inne i kabinettet, slik at små støvpartikler ikke legger seg på innsiden.
Nå mangler vi bare GPU-en og kjølingen til CPU-en, men først må vi kable opp alt det andre."

"For å maksimere arbeidsområdet vårt, spesielt med RGB-vifter, trenger dette arbeidet all den plassen vi kan tilby.
Nå mangler vi bare å montere monteringsdelen av hovedkortet, og så feste viftene til radiatoren."

"Etter at vi har plassert hovedkortet i kabinettet, kobler vi til alle kablene, noe som er enkelt nok ettersom alle kontaktene er tydelig merket.
Til CPU-en bruker vi alt-i-ett-væskekjøleren Corsair H150i LCD, som er plassert i den tilhørende braketten."

"Nå kan vi enkelt fjerne beskyttelsesdelene fra pumpen, plassere og feste den på CPU-en, og koble til de siste kablene.
Nå mangler vi bare å plassere GPU-en, i dette tilfellet Asus GeForce RTX ROG Strix 4070 Ti Super, koble til strømkabelen, og deretter begynne å installere alle kablene som vi forberedte tidligere i strømforsyningen."

"Kortene i NVIDIA RTX 40-serien er spesielt utviklet for å levere best mulig ytelse, Kortene i RTX 40-serien er spesielt utviklet for å levere enestående spillytelse.
De er de beste grafikkortene på markedet for spilling, og inkluderer fordeler som den revolusjonerende AI-drevne DLSS 3, som øker bildefrekvensen med opptil fire ganger, samtidig som spillene dine ser fantastiske ut med superlav latenstid, Med denne versjonen kan vi altså se frem til førsteklasses ytelse og flott visuell gjengivelse."

"Den nyeste generasjonen av NVIDIA-grafikkort er ekstremt kraftige, er installasjonsprosessen svært enkel, siden det er innført nye enkeltkontakter.
Du kan bare koble den på én måte i begge ender av kabelen, så ikke vær redd for å installere den feil."

"Å bygge en moderne datamaskin er faktisk full av så mange feilsikringer at det er langt enklere og tryggere enn det var for bare fem-seks år siden.
På dette tidspunktet kan man velge én av to veier, enten funksjonell, noe som ville være synd med en så fin akvariestilkasse, eller du kan i det minste rydde litt opp i det hele."

"Dette er den delen som faktisk tar tid, og som mer uerfarne byggere kanskje vil hoppe over, men et rent og pent bygg ser bare bedre ut og anbefales på det sterkeste.
Og der har du det."

"Magnus' LGO-sett er et vakkert stykke håndverk, støtter det ikke helt de nyeste fremskrittene innen grafisk troskap eller teknologi for økt bildefrekvens.
Tre, to, én, stopp.
Tuller du?
Hva var det, 45 minutter?
Jeg tror jeg er omtrent halvveis her."

"Nei! Da er det vel sant.
Du kan nå spare over 14 % på hele bygget.
Som du har sett, kan det være enda enklere å bygge en PC enn å sette sammen et LEGO-sett, takket være tydelige instruksjoner og brukervennlige komponenter."

"Sjekk ut lenkene i beskrivelsen for å få tak i ProShops supertilbud på alle de nevnte komponentene, spar litt penger, og bygg din egen drømme-PC i samme slengen."

Sponsored

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere