Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 2

Vil du kjøpe Master Chief?

Bakgårdsfigur utover det vanlige

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Brukeren packerbacker30252 på Ebay har lykkes å få tak i en av få produserte Master Chief-statuer i naturlig størrelse (213 centimeter høy) som har blitt utviklet til markedsføringen av Halo 2. De er håndmalte, håndskulptert og bygd i vinyl og plast. Noe å ha hjemme i stuen, på datarommet eller i bakgården?

Det kanskje koster mer enn det smaker og for øyeblikket får du koste på ca. 5 000 kroner for herligheten og prisen stiger vel sikkert en god del når auksjonen går ut sent i natt. Her har du linken om du har noen tusenlapper som brenner i lommene dine...

Halo 2
Halo 2
Halo 2

Relaterte tekster

Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Etter to år og syv måneder lanseres Bungies mesterlige oppfølger til PC. Petter har kost seg med en problemfri PC-opplevelse!

8
Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon A. Bjerk

Verdens beste konsoll FPS er tilbake og Master Chief viser verden hvor skapet skal stå! Er du klar for å delta i kampen om jorden?Loading next content