Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Vinn 1000 euro i vår juleturnering i CS:GO

Det er ikke for sent å melde seg på!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den 17. desember arrangerer Gamereactor en 2v2 endagsturnering med €1000 i premie til vinnerlaget. Vårt nordiske arrangement gir deg og en partner sjansen til å vise hva dere er verdt blant noen av regionens beste spillere, mens dere kjemper om en pengepremie.

Du kan registrere deg allerede nå, og påmeldingene stenger 15. desember. Det er altså rett før turneringen vår finner sted, så sørg for å melde din interesse før det er for sent.

Formatet vil være en standard best-av-tre-match i en single elimination bracket, så sørg for at du og vennen din er klare!

Regler:
Alle spillere må være bosatt og statsborgere i Danmark, Norge, Finland eller Sverige, være minst 13 år og han en gyldig Steam-konto som ikke er suspendert.

Turneringen starter klokken 12:00 17. desember 2022, og avhengig av antall lag forventes turneringen å vare i 4-5 timer.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content