Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vinn billetter og andre kule John Wick-premier

Vi gir bort kinobilletter og Continental Hotel-mynter fra filmen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

John Wick-filmene er nå ikoniske. Ikke bare satte de skuespilleren Keanu Reeves og hans realistiske tilnærming til stunts på kartet, de minnet oss alle om at godt koreograferte stunts kan skape enorm underholdningsverdi i seg selv.

Hittil har det kommet tre filmer, som alle har vært en stor suksess, både blant kritikere og kinopublikum. De har også kontinuerlig utvidet John Wick-universet, og historien handler nå ikke bare om en tidligere leiemorder som desperat prøver å finne en vei ut, men om et mye dypere filmunivers.

Vi feirer den kommende utgivelsen av den fjerde filmen i serien, John Wick: Chapter 4, med en konkurranse der du kan vinne kinobilletter og andre godsaker. Alt du trenger å gjøre for å delta, er å svare på quizspørsmålene nedenfor.

Ses vi på kino?

HQ
John Wick: Chapter 4

Relaterte teksterLoading next content