Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis 3

Vinn Crysis 3 til PC!

Det skal godt gjøres å ikke la seg imponere av grafikken i Crysis 3. I ukens fredagskonkurranse kan du vinne PC-versjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis maskinen din er kraftig nok serverer PC-versjonen av storspillet Crysis 3 den vakreste grafikken vi noensinne har sett i spillbransjen.

Dersom du ikke allerede har gått innkjøp har du nå en gylden mulighet til å skaffe deg det actionpakkede eventyret. I ukens fredagskonkurranse deler vi nemlig ut en digital utgave av Cryteks hjertebarn.

Alt du trenger å gjøre er å svinge innom Gamereactors Facebook-sider, svare på et forholdsvis enkelt spørmål, og du er med i trekningen. Hva venter du egentlig på?

Vinnere vil bli kontaktet via e-post. Få også med deg konkurransene i Tor Eriks blogg, her på nettsiden.

Crysis 3

Relaterte tekster

Crysis 3Score

Crysis 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki - GR SE

Crytek smeller til med verdens vakreste grafikk i dette blytunge actioneventyret. Vi har anmeldt Crysis 3...

1
Crysis-spillene er nå på Xbox One

Crysis-spillene er nå på Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Crytek skapte bølger i spillindustrien da de lanserte Crysis i 2007. Gameplayet var underholdende nok det, men den store snakkisen ble raskt hvor pent spillet var og hvor...

8
Her er PS Plus-spillene for august

Her er PS Plus-spillene for august

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

I går kveld hadde Sony gleden av å annonsere hvilke spill som følger med på kjøpet dersom du velger å skaffe deg (eller beholde) et Playstation Plus-abonnement i august....

1
Crytek benekter økonomiske problemer

Crytek benekter økonomiske problemer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

På søndag kunne vi rapportere om ryktet som sa at Crytek var på konkursens rand. Hurtig vekst, flere oppkjøp av andre utviklere og skuffende salg av studioets siste to...Loading next content