Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 2

Vinn den ultimate Halo 2 pakken!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I samarbeid med Microsoft har vi gleden av å tilby tidenes mest komplette Halo 2 pakke i vår store, eksklusive Halo 2 konkurranse. Blant premiene finner du bl.a. en Crystal Edition Xbox, Halo 2 Special Edition og et eksklusivt Halo 2 Live-headset fra Plantronics!

Som vanlig må du være registrert og logget inn som bruker av www.gamereactor.no for å delta i konkuransen. Er du hypp på å delta i konkurransen om den knallfete Halo 2 pakken, må du klikke deg videre til våre konkurransesider: Halo 2 konkurransen. Lykke til!

Halo 2

Relaterte tekster

Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Etter to år og syv måneder lanseres Bungies mesterlige oppfølger til PC. Petter har kost seg med en problemfri PC-opplevelse!

8
Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon A. Bjerk

Verdens beste konsoll FPS er tilbake og Master Chief viser verden hvor skapet skal stå! Er du klar for å delta i kampen om jorden?Loading next content