Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vinn det svært begrensede Destiny 2-emblemet Scientia Illuminata

Som følge av Destiny 2 Showcase har vi slått oss sammen med Bungie for å tilby Guardians litt sjeldent og spesielt loot.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Season of Plunder er her. Lightfall har blitt avslørt. Det er en flott tid å være fan av Destiny 2. For å feire alle de fantastiske nye tilleggene og det planlagte innholdet til Bungies looter-shooter, tilbyr vi Guardians en sjanse til å få tak i et svært begrenset emblem i spillet.

Destiny 2

Det er kjent som Scientia Illuminata og vi tilbyr 15 koder for emblemet (som du kan se selv på bildet ovenfor) til våre lesere. Alt du trenger å gjøre for muligheten til å vinne er å svare på et raskt spørsmål knyttet til Destiny 2 Showcase som fant sted nylig, som vi så sammen med Destiny 2-streameren Lana Lane. Sjekk ut reprisen nedenfor, gjør deg kjent med hva som ble avduket, og gå deretter til konkurransen her for å svare på følgende spørsmål:

Hva er navnet på den nye underklassen som ankommer Destiny 2: Lightfall?

HQ

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.

0
PlayStation eier nå offisielt Bungie

PlayStation eier nå offisielt Bungie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mens vi stadig venter på at Microsoft skal få lov til å kjøpe Activision Blizzard går det mye raskere å kjøpe ett utviklerstudio. For etter å ha offentliggjort planene...Loading next content