Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Vinn en flott Lions of Yara-statue fra Far Cry 6

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Far Cry 6 er ute nå, og kanskje har du allerede utforsket øya Yara og oppdaget nye våpen, spennende skatter og beseiret diktator Antón Castillos styrker.

Hvis du likte spillet, eller enda har det til gode og gleder deg, hva med å delta i denne konkurransen? Her kan du nemlig vinne en Lions of Yara-statue, som viser nettopp Antón og hans sønn Diego med den ikoniske gylne pistolen.

Du kan se statuen i videoen nedenfor. Det eneste du trenger å gjøre for muligheten til å vinne er å svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet:

Hvilket Far Cry-spill er din favoritt og hvorfor?

HQ
Far Cry 6

Relaterte tekster

2
Far Cry 6Score

Far Cry 6

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ruben har reist på ferie til karibien, og med en iskald mojito i den ene hånden og en AK-47 i den andre stilte han selv Charter-Svein i et godt lys. Far Cry er tilbake.

0
Spill Far Cry 6 gratis i flere dager

Spill Far Cry 6 gratis i flere dager

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Undertegnede er en av dem som virkelig har begynt å gå lei Ubisoft/Far Cry-formelen, så jeg prioriterte andre spill fremfor Far Cry 6 forrige høst. Det frister likevel å...Loading next content