Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vinn en Pokémon: Let's Go Switch ved å se videoen vår!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee! kom endelig ut i forrige uke, og dermed er det endelig mulig å spille et tradisjonelt Pokémon-spill på TVen der hjemme. For å feire lanseringen sparker vi tradisjonen tro i gang en stor konkurranse, hvor du kan vinne en spesialutgave av Nintendo Switch.

Denne kan du se i all sin prakt i videoen nedenfor, hvor Magnus og Dóri faktisk pakker opp premien. Det er naturligvis snakk om selve konsollen, dog med en Pikachu og en Eevee på dockingstasjonen, samt Joy-Cons i farger dedikert til Pokémonene. Spillet er også forhåndsinstallert på konsollen, og du får med en Poké Ball Plus. Sist, men ikke minst, følger det med en T-skjorte og en plushie.

Alt dette kan bli ditt - det eneste du trenger å gjøre er å svare på spørsmålet: Hvilken av de originale 150 Pokémonene er favoritten din og hvorfor?

HQ
Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!

Dette er en nordisk konkurranse.

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 3

Gamereactors store julekalender - Luke 3

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 3! Hva finner vi bak denne, mon tro? Oi, se her ja, et eksemplar av Pokémon: Let's Go Eevee med Pokéball...

0
Vi spiller Pokémon: Let's Go Eevee!

Vi spiller Pokémon: Let's Go Eevee!

NYHET. Skrevet av Bengt Lemne

Vi får ta turen tilbake til Kanto-regionen i Gamefreak sitt nye Pokémon-spill, Pokémon: Let's Go Eevee/Let's go Pikachu! Vi har lagt ut på eventyr med Eevee i sekken og...Loading next content