Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Vinn en Pokémon TCG Crown Zenith Elite Trainer Box

Delta i konkurransen for muligheten til å vinne herligheten!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en uke siden, den 20. januar, ble Pokémon TCG-utvidelsen Crown Zenith endelig utgitt. Denne utvidelsen vil introdusere en rekke nye kunststiler og unike illustrasjoner, med vekt på alternative kunstkort, inkludert den første Special Art Pokémon VSTAR noensinne. Crown Zenith vil også introdusere et Galarian Gallery-undersett på 70 kort som fremhever vanlige Pokémon, Pokémon V, Pokémon VMAX, Pokémon VSTAR og Supporter-kort med spesielle illustrasjoner som viser det unike ved hver fremhevede Pokémon og karakter.

For å feire lanseringen av settet gir vi bort en Crown Zenith Elite Trainer Box som inkluderer 10 Crown Zenith booster-pakker, ett spesielt kunstkort med Lucario VSTAR og diverse spilltilbehør. Premien har en verdi på om lag 750 kroner og alt du trenger å gjør for muligheten til å vinne er å svare riktig på de tre spørsmålene på konkurransesiden. Lykke til!

Vinn en Pokémon TCG Crown Zenith Elite Trainer Box


Loading next content