Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vinn Fire Emblem: Three Houses Limited Edition!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Fire Emblem: Three Houses kom nettopp ut eksklusivt på Switch, og for å feire dette har vi samarbeitet med Nintendo for å lage denne konkurransen hvor du kan vinne en ganske fet premie!

For å få sjansen til å vinne Fire Emblem: Three Houses Limited Edition må du scrolle ned til kommentarfeltet og fortelle oss hvilke av de tre husene du kommer til å velge når du får spillet - og hvorfor. Vi kommer tilbake med en ny video neste uke, og etter det velger vi ut en vinner!

For å hjelpe deg med å komme inn i Fire Emblem-sonen, eller om du ikke er kjent med serien, kan du sjekke ut vår nye overview-video nedenfor.

Lykke til!

HQ

Relaterte tekster

0
Fire Emblem: Three HousesScore

Fire Emblem: Three Houses

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Fire Emblem: Three Houses er Nintendos forsøk på å kombinere Galtvort fra Harry Potter, adelskap-dramatikken fra Game of Thrones og turbaserte slag i én pakke.Loading next content