Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vinn kule premier i vår Sonic Origins-konkurranse

Vårt favorittpinnsvin har blitt remastret og vi feirer det med en stor konkurranse der en av premiene er... Sonic-parfyme!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Du har nå muligheten til å gjenoppleve noen av de mest klassiske Sonic-spillene i bedre stand enn noen gang før, og til og med i HD! Sonic Origins er en remaster av:

Du har nå muligheten til å gjenoppleve noen av de mest klassiske Sonic-spillene i bedre stand enn noen gang før, og til og med i HD! Sonic Origins er en remaster av:


  • Sonic the Hedgehog

  • Sonic the Hedgehog 2

  • Sonic 3 & Knuckles

  • Sonic CD

Dette lar deg ikke bare gjenopplive fortiden, men også i mer komplette versjoner som inkluderer nye åpnings- og avslutningsanimasjoner for alle titlene.

HQ

I tillegg til å gå helt klassisk til verks, tilbys også mer moderne varianter som Anniversary Mode, som ikke bare gir deg fullskjermvisning, men også et uendelig antall liv. I tillegg til dette kan nye oppdrag låses opp. Avhengig av versjonen er nye mynter inkludert (brukt til å låse opp innhold i spillet), samt vanskeligere oppdrag, Mirror Mode, karakteranimasjoner i menyen, sammen med nye kamerakontroller og til og med ekstra musikk fra Sonic-titlene lansert på Mega Drive.

Som en moderne spilltittel er Sonic Origins utgitt på alle større plattformer, inkludert PC!

Vi feirer denne lanseringen ved å kaste inn en premiepakke med kule Sonic-premier, bestående av følgende:


  • Sonic-stemningslys

  • Sonic-parfyme

  • Sonic-lysstreng

  • Sonic-stearinlys

Sonic Origins

Alt du trenger å gjøre for å konkurrere er å svare på dette spørsmålet: Hva er ditt beste minne om Sonic?

En vinner velges ut 7. juli, og presenteres 11. juli 2022. Premien har en sammenlagt verdi på 100 euro og kan ikke byttes inn mot noe annet av noen form for verdi.

Relaterte tekster

0
Sonic OriginsScore

Sonic Origins

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Det ikoniske blå pinnsvinet er tilbake i en helt ny samling som lar deg oppleve fire av hans tidligste og mest elskede eventyr.Loading next content