Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego City Undercover

Vinn Lego City Undercover!

I ukens Facebook-konkurranse kan du sikre deg en kopi av det etterlengtede Wii U-spillet Lego City Undercover, og matchende Lego City-lego.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fredag er konkurransedag på Gamereactor's Facebook-sider, og denne uken har vi en godbit til alle som har sansen for Nintendos nye Wii U-konsoll. I ukens konkurranse kan du nemlig vinne ditt helt eget eksemplar av actionspillet Lego City Undercover, som slippes eksklusivt til Wii U i slutten av måneden.

I premiepotten ligger også en eske med lego fra Lego City-serien, så her er det ingenting å lure på. Stikk over til Gamereactor's Facebook-sider og delta i konkurransen!

Konkurransen varer fra 1. til 8. mars. Vinnerne vil bli annonsert på Facebook og kontaktet via e-post.

Lego City Undercover

Relaterte tekster

0
Lego City UndercoverScore

Lego City Undercover

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Etter fire år som et Wii U-eksklusivt eventyr har Lego City Undercover nå kommet til flere plattformer. Vi har testet Nintendo Switch-versjonen...

Lego City UndercoverScore

Lego City Undercover

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes - GR EU

TT Fusions Lego-spill har sagt farvel til lisensierte eventyr, og ønsker i stedet velkommen en verden full av popkulturelle referanser og parodier. Dette er Lego City Undercover.

0
GR Live spiller Lego City Undercover

GR Live spiller Lego City Undercover

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Lego City Undercover har nettopp blitt sluppet til Nintendo Switch, PC, PS4 og Xbox One etter å ha vært ute til Wii U siden 2013. Vi liker spillet ganske så godt, og...Loading next content