Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego Star Wars: The Complete Saga

Vinn R2D2 projector!

Fet Lego Star Wars-konkurranse!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi i Gamereactor slår på stortromma titt og ofte og i dag er ingen unntak. For som du sikkert vet lanseres det snart et nytt spennende Lego Star Wars spill som denne gangen har fått undertittelen The Complete Saga. Spillet blir utviklet til PS3, Xbox 360, NDS og Wii og om ikke mange dagene vil du kunne kjøpe spillet i en spillbutikk nær deg.

I forbindelse med lanseringen av Lego Star Wars: The Complete Saga, ønsker vi deg nå velkommen til en meget heftig konkurranse du ikke kan la være å delta i. Som det unike kan du nå vinne en meget spesiell og eksklusiv R2D2 projector (se bildet nedenfor) som har en verdi på over 18 000 NOK og en meget stilig sak å ha på datarommet eller for den saks skyld på stua...

I tillegg stiller Activision opp med tre Lego Star Wars: The Complete Saga spill hvor fordelingen av premiepotten da blir slik:

1. premie: Star Wars R2D2 projector samt et spill.
2. premie: Spill
3. premie: Spill

Alt du behøver å gjøre er å svare riktig på spørsmålene du finner inne på konkurransesiden.

Så hva venter du på? Sitter du fortsatt å glor, klikk deg inn på linken ovenfor og vær med på en av de festeste konkurransene i Gamereactors historie...

Lykke til fra alle oss i Gamereactor og Activision!

Lego Star Wars: The Complete Saga
Lego Star Wars: The Complete Saga

Relaterte tekster