Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Revelations

Vinn tur til Ubisoft i Sverige!

Møt utviklerne bak Assassin's Creed

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du er fan av Assassin's Creed-serien har vi en skikkelig godbit til deg. I samarbeid med Ubisoft har vi i Gamereactor nemlig besluttet å sende én heldig vinner fra hvert av de skandinaviske Gamereactor-landene på tur til det svenske spillstudioet Ubisoft Massive.

Den heldige vinneren vil få et unikt innblikk i utviklingen av Assassin's Creed: Revelations, det siden av en solid gavepakke bestående av en Assassin's Creed-grenser, en actionfigur av Ezio, Assassin's Creed-tegneserier, Assassin's Creed-belte og selvfølgelig selve spillet.

Ubisoft betaler både flyturen og transporten til hovedkvarteret i Malmö, og hele herligheten vil finne sted den 15. november fra kl. 10 til kl. 16.

Alt du trenger å gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet til denne nyheten, der du oppgir navnet på din favorittkarakter fra Assassin's Creed-universet, gjerne med en begrunnelse.

Vi trekker en heldig vinner over helgen, lykke til!

Assassin's Creed: RevelationsAssassin's Creed: Revelations
Assassin's Creed: RevelationsAssassin's Creed: Revelations

Relaterte tekster

Assassin's Creed: RevelationsScore

Assassin's Creed: Revelations

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Assassin's Creed: Revelations er minst like bra som Brotherhood, det er bare altfor likt. Ezio begynner å bli gammel - det gjør serien også...Loading next content