Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Vinneren av vår 2v2 CS: GO-turnering i februar er ... Confidence!

Duoen tok hjem €1000 for innsatsen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I løpet av den siste helgen avsluttet vi vår siste Monthly 2v2 Counter-Strike: Global Offensive-turnering. Arrangementet satte en haug med forskjellige lag fra hele Norden opp mot hverandre, og etter en knallhard konkurransedag søndag 26. februar endte vi opp med en vinner.

Etter å ha gått gjennom flere runder med spill endte Confidence opp i finalen, hvor de ble satt opp mot duoen kjent som T0ks1k. Denne kampen så parene kjempe med nebb og klør, men etter to runder gikk Confidence av med seieren, og ble dermed February 2v2 Tournament-mestere.

Denne seieren har ført til at Confidence har reist hjem med hele €1000, og har satt dem opp som laget å slå fremover for våre månedlige CS:GO-arrangementer.

Sjekk ut reprisene av finalekampen nedenfor.

HQ
HQ
Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content