Norsk
Gamereactor
lifestyle

Virkeligheten bak en YouTube-spøkefugls minibankspøk som gikk galt

Det er litt vanskeligere enn det først ser ut til.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når du ser en overskrift i stil med "idiotisk YouTuber blir fullstendig utslettet i eksplosjonsspøk som gikk galt", tenker du sannsynligvis at det på en eller annen måte er naturens orden som fungerer på sitt beste. Spill dumme spill, vinn dumme premier og alt det der.

Du ville sikkert tenkt det samme om videoen nedenfor, der en YouTuber ser ut til å overfalle en mann i en minibank før han får nesen brukket på tre steder av en fremmed som passer på fyren han tror blir overfalt.

Ved nærmere ettersyn ser det imidlertid ut til at denne historien er enda mer rotete enn den ser ut til å være. I stedet for at YouTuberen bare gikk bort til en tilfeldig fyr og overfalt ham, ser dette ut til å være en iscenesatt spøk helt tilbake fra 2014. De australske youtuberne hadde betalt alle i videoen som skuespillere, så det hele var iscenesatt.

Dette er en annonse:

Den eneste som ikke var skuespiller, var en tilskuer som bestemte seg for å være med på spøken og gi YouTuberne en stygg høyrehook. Selv om situasjonen i stor grad så ut til å være under kontroll, kan enkelte menneskers kamp- eller fluktinstinkt føre til at de gjør uforutsigbare ting, så selv om YouTuberne trodde at de hadde tenkt på alt, var det likevel en dum idé å filme videoen i utgangspunktet.

Virkeligheten bak en YouTube-spøkefugls minibankspøk som gikk galt


Loading next content