Norsk
Gamereactor
nyheter
Virtua Fighter 5

Virtua Fighter 5-screens

Mer juling å få innenfor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Virtua Fighter-serien har en høy stjerne her i Gamereactor, spesielt hos Thomas Nielsen og Thomas Tangaard som nærmest går koma hver gang vi mottar nye skjermiser fra spillet. I dag er ingen untakelse og vi håper på snart å kunne få lov til å prøve dette.

Her er mer fakta:
Virtua Fighter 5 har en fantastisk rollebesetning som består av 17 slosskjemper, som inkluderer karakterer fra de tidligere titlene i Virtua Fighter-serien. I tillegg til de gode gamle, kommer to nye karakterer: El Blaze og Eileen. El Blaze er en mexikansk mester som blant annet bekjemper motstandere med sin raske ’Lucha Libre’-kampstil. Eileen er er fra Kina og bruker en ’Monkey Kung-Fu’-stil som hun har lært av bestefaren sin, en tidligere Kung-Fu mester.

I Virtua Fighter 5 kan du spesialtilpasse din karakter med en rekke spennende kostymer og gjenstander som kan festes på forskjellige kroppsdeler hos slosskjempen din.

* Virtua Fighter 5 gir deg adrenalin-pumpende action mens du trer inn i kampen mot de populære motstanderene.

* Tjen penger når du beseirer motstanderene, og kjøp oppgraderinger i ’Item Shop’.

* Benytt deg av det helt nye ’Offensive Mode’, som lar deg angripe fra siden, noe som gir et helt nytt strategisk element til spillet!

* Virtua Fighter 5 støtter 720p HD oppløsning.

Virtua Fighter 5Virtua Fighter 5Virtua Fighter 5Virtua Fighter 5

Relaterte tekster

Virtua Fighter 5Score

Virtua Fighter 5

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Frode har knyttet nevene og begitt seg ut i hundretalls kamper i Segas fantastiske slåssespill og han er veldig fornøyd med kontrolleren. Les hva han synes innenfor!



Loading next content