Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Virtus.pro vender tilbake til konkurransespill Apex Legends

Etter fire års fravær har laget vendt tilbake til Battle Royale.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens noen langvarige konkurransedyktige Apex Legends fans uten tvil vil være kjent med Virtus.pro og deres tilstedeværelse på scenen, vil nyere fans sannsynligvis ikke være i samme båt. Dette er fordi laget ikke har vært en del av Apex esports siden 2020, men dette vil snart endre seg ettersom en ny liste er bekreftet.

Virtus.pro har signert tre spillere og en trener, tidligere fra Team Burger, for å markere sin retur til verden av Apex esports. Laget vil bestå av Dylan "Prycyy" Price, Isaac "Wey" Gorial, Rick "Sharky" Wirth og trener Bilal "urban" Fulat.

Når vi snakker om å returnere til Apex esports, har V.P's administrerende direktør Nikolai Petrosssian uttalt: "Vi hadde en Apex Legends liste i 2019/20, men på grunn av forskjellige faktorer klarte ikke klubben å realisere det prosjektet fullt ut. Nå vender vi tilbake til en mye mer nøye strukturert esportsdisiplin med klare perspektiver. Nå kan organisasjonene jobbe mer fritt med prosjektene sine på lang sikt, fordi EA gir klubbene visse garantier og motivasjon til å utvikle spillerlistene sine. For øyeblikket står Apex Legends ganske høyt på prioriteringslisten vår, og vi er klare til å investere mye ressurser i denne disiplinen og bygge omfattende utviklingsplaner for både stallen vår og hele scenen."

Neste gang vi får se laget i aksjon, er under Apex Legends Global Series: 2024 Split 1 Playoffs, som arrangeres i begynnelsen av mai.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content