Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

VM-vinnerne i CS:GO har ikke fått premiepengene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I oktober ble CS:GO World Championships avviklet, og det var E-Frag som organiserte det hele. Det argentinske laget kom på andreplass, men som vi kan lese i Compete har de fortsatt ikke mottatt premien på 20 000 dollar.

"The CS:GO Argentinian Team didn't receive their payments yet, and we also never received our payments to work in the Spanish/Portuguese streaming channels," forklarer lagkaptein Martin Biolchi.

Det danske laget kom på en delt tredje- og fjerdeplass, og også de venter på sine 10 000 dollar, ifølge en tweet fra spilleren Casper 'Cadian' Møller.

E-Frag har også brukt Twitter, og de forklarer at alt dette skyldes at sponsoren Azubu ikke har levert det de signerte på før turneringen.

"We're in the process of arbitration in the arbitration courts with Azubu. We've hired Faegre Baker Daniels who are doing the case for us," sier E-Frag til Compete.

Azubu-sjef Mike McGarvey sier at den tidligere ledelsen i selskapet har inngått flere avtaler som selskapet ikke har vært i stand til å levere på:

"I can comment that Azubu's previous management team made commitments to broadcasters and events far beyond the company's means. We have worked to resolve over 90% of those obligations and have a few left to resolve which we plan to do."

På spørsmål om premiepengene i CS:GO World Championships, sier han at de forsøker å løse saken, men vektlegger også her at det var hans forgjengere som inngikk avtalen.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: E-Frag

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content