Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Warlords of Draenor

Vurderer grønt lys for gullgravere i World of Warcraft

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis begrept "gold farmers" betyr noe for deg tipper vi du har tilbrakt noen timer i World of Warcrafts enorme MMO-verden Azeroth. I løpet av de ti årene siden grunnspillet så dagens lys har flere spillere spesialisert seg i å grave frem gull innad i spillet, som de selger til andre for ekte penger. Faktisk har noen gått så langt som å ha denne aktiviteten som jobben sin, for å tjene penger på spillere som ikke har like mye tid til å sitte foran PC-skjermen.

Nå som begrepet er kartlagt kan vi fortelle at dette er en aktivitet som utvikler Blizzard har forsøkt å stoppe uten hell helt siden spillets lansering. Derfor kommer det nå som en overraskelse at de ganske enkelt vurderer å begynne å tillate det offisielt, så lenge ting foregår på deres premisser. Det betyr mer bestemt at man ikke kan selge virtuelt WoW-gull til andre spillere for ekte penger, men at man kan tjene opp gratis spilletid på denne måten:

- We're exploring the possibility of giving players a way to buy tradable game-time tokens for the purpose of exchanging them in-game with other players for gold. Our current thought on this is that it would give players a way to use their surplus gold to cover some of their subscription cost, while giving players who might have less play time an option for acquiring gold from other players through a legit and secure system, skriver Blizzard.

Med "subscription cost" viser de til det månedlige beløpet man fortsatt må betale for å spille World of Warcraft. Om dette er bra nok betaling for gullgraverne gjenstår imidlertid å se.

World of Warcraft: Warlords of Draenor

Relaterte tekster

1
Se plakatene til Warcraft-filmen

Se plakatene til Warcraft-filmen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Under Comic-Con 2015 kunne regissør Duncan Jones vise frem den første skikkelige traileren for den kommende Warcraft-filmen. I filmsnutten fikk vi se haugevis av orker og...

1
Sjekk ut Orgrim fra Warcraft-filmen

Sjekk ut Orgrim fra Warcraft-filmen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Magasinet Wired har fått tak i de første bildene på Orgrim Doomhammer fra den kommende Warcraft-filmen i regi av Duncan Jones - mannen bak Moon. Alle som har vært...Loading next content