Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

w7m esports er mesterne i BLAST R6 Major København

Laget beseiret Team Liquid og vant turneringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ble kunngjort tidligere i år at turneringsarrangøren BLAST.tv ville være vertskap og ta poeng på konkurransedyktige Rainbow Six: Siege -arrangementer fremover, og vi har nå fått vår første virkelige smak av hvordan dette ser ut som BLAST R6 Major Copenhagen har avsluttet.

Etter noen ukers konkurranse ble turneringen avsluttet i løpet av helgen ved å se w7m esports ta på seg Team Liquid i den store finalen, en kamp som ble avsluttet med w7m på toppen og på vei hjem med $ 207,000 XNUMX i premiepenger, samt en båtlast med Six Invitational poeng, som vil bli avgjørende for å sikre en plass i den massive turneringen på slutten av sesongen.

Når det gjelder hva som er neste, vil BLAST R6 Major USA bli avholdt en gang i november, og før den tid vil det være en retur til ligaspill og andre mindre turneringer.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content