Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Team Sonic Racing

Walmart avslører Team Sonic Racing

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I mars hintet Sega ganske tydelig til at de jobbet med et nytt Sonic Racing-spill, og for to uker siden avslørte de under en livestream at vi snart ville få høre mer om det hemmelige prosjektet. De regnet nok uansett ikke med at det ville gå såpass raskt.

Walmart synes tydeligvis ikke at det var nok å avsløre Rage 2, et nytt Splinter Cell, Just Cause 4 og mye mer før utgiverne hadde planlagt det, for nå har de sannelig også lagt ut Team Sonic Racing for salg. Foreløpig virker det som om spillet bare kommer til Nintendo Switch, samtidig som at spillet skal la oss velge mellom tre særegne figurtyper og en haug med modifiseringsmuligheter av kjøretøyene våre. Dermed gjenstår det bare å se hvor lenge Sega planlegger å vente med de offisielle detaljene etter dette. Mens vi venter kan vi jo kose oss med skjermbildene under.

Team Sonic Racing
Team Sonic RacingTeam Sonic Racing

Relaterte tekster

5
Team Sonic RacingScore

Team Sonic Racing

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har tatt turen på racerbanen sammen med Tails, Sonic, Shadow og resten av gjengen.

0
Skurkene dukker opp i Team Sonic Racing

Skurkene dukker opp i Team Sonic Racing

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Sega har nylig avduket tre nye spillbare figurer til Team Sonic Racing, racing-spillet som utvikles av Sumo Digital. Det er tre skurker, som kan slå seg sammen for å få...

0
Team Sonic Racing utsettes til 2019

Team Sonic Racing utsettes til 2019

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Sumo Digital ventet helt til mai før de bestemte seg for å endelig avduke det lenge ryktede Team Sonic Racing, men da bekreftelsen kom var det godt å se at ventetiden til...Loading next content