Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
War Thunder

War Thunder er dagens GR Live-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For et par uker siden slapp Gaijin Entertainment en stor gratisoppdatering til War Thunder. Den heter Ground Breaking og byr på nye kjøretøy å bruke i kamp, tre nye områder å kjempe på og muligheten til å "terramorphe" terrenget slik at stridsvogner blir ekstra utfordrende.

Denne funksjonen lar nemlig spillere med stridsvogner utstyrt med skuffer manipulere terrenget og lage små hauger som kan brukes til å dekke de mer sårbare delene av kjøretøyet, mens man fortsatt får sikt nok til å skyte og fortsette kampen. Du kan ta en titt på funksjonen i aksjon her.

Med masse nytt innhold og funksjoner å utforske skal vi spille War Thunder i et par timer i dagens livestream, og som vanlig er det bare å surfe innom vår GR Live-side fra klokken 16 når vi setter i gang.

War Thunder

Relaterte teksterLoading next content