Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Warlords of Draenor

Warcraft-stjernen hadde ikke hørt om spillserien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Undertøysmodell og hovedrolleinnehaver i TV-serien Vikings, Travis Fimmel, spiller som kjent Lothar i den kommende filmatiseringen av Blizzards spillserie Warcraft. I et intervju med The Red Bulletin kunne Fimmel glatt innrømme at han ikke engang hadde hørt om spillene da han takket ja til rollen:

"What? No. I needed a job, haha! To be honest, I had no idea what I was getting myself into."

Vi vet ikke helt hva vi skal tolke ut av dette, men det er ikke umiddelbart oppløftende. Svaret kommer uansett snart på kino.

Travis i rollen som Ragnar i Vikings og Travis i rollen som Lothar i Warcraft...

Relaterte tekster

1
Se plakatene til Warcraft-filmen

Se plakatene til Warcraft-filmen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Under Comic-Con 2015 kunne regissør Duncan Jones vise frem den første skikkelige traileren for den kommende Warcraft-filmen. I filmsnutten fikk vi se haugevis av orker og...

1
Sjekk ut Orgrim fra Warcraft-filmen

Sjekk ut Orgrim fra Warcraft-filmen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Magasinet Wired har fått tak i de første bildene på Orgrim Doomhammer fra den kommende Warcraft-filmen i regi av Duncan Jones - mannen bak Moon. Alle som har vært...Loading next content