Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Tanks

Wargaming-spillene får Dunkirk-innhold

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Wargaming.net og Warner Bros har inngått et samarbeid i forbindelse med sommerens krigsfilm Dunkirk movie, som er regissert av Christopher Nolan. Hendelser som utspilte seg før, under og etter Operasjon Dynamo (evakueringen av franske og britiske soldater fra Dunkerque i 1940) vil dukke opp i spillene World of Tanks, World of Warplanes og World of Warships, samt at spillerne kan forvente en rekke nye emblemer.

Vi vet ennå ikke hva disse hendelsene vil være i form av innhold til de respektive spillene, men vi regner med å få vite mer innen krigen starter i juli.

Sjekk ut traileren her:

HQ
World of Tanks

Relaterte tekster

0
World of Tanks: Xbox One EditionScore

World of Tanks: Xbox One Edition

ANMELDELSE. Skrevet av Cecilia Fjällström

Det var bare et spørsmål om tid før stridsvognene inntok den nye konsollgenerasjonen. Vi har sett på Xbox One-versjonen av storsuksessen World of Tanks...

0
Wargaming-spillene får Dunkirk-innhold

Wargaming-spillene får Dunkirk-innhold

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Wargaming.net og Warner Bros har inngått et samarbeid i forbindelse med sommerens krigsfilm Dunkirk movie, som er regissert av Christopher Nolan. Hendelser som utspilte...Loading next content