Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Warhammer 40,000: Darktide

Warhammer 40,000: Darktide avslører Rejects Unite-oppdatering

Vi får nye oppdrag, en ny fiende og mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På Warhammer Skulls avduket Fatshark det de kaller den "mest betydningsfulle utvidelsen hittil" for Warhammer 40,000: Darktide. Med tittelen Rejects Unite bringer oppdateringen 2 nye oppdrag, en ny fiende, inntjenbare kosmetiske gjenstander, noen endringer i butikken og crossplay.

De to nye oppdragene er Archivum Sycorax - som gir oss et dypdykk i arkivene og Administratum-kontorene, og Ascension Riser 31 - som vil være en del av Darktides første fellesskapsarrangement. Den nye fienden blir en Chaos Spawn.

Ny inntjenbar kosmetikk blir også brakt inn i spillet, med en ny butikk å kjøpe dem fra. Premium kosmetikk blir også introdusert på nytt.

Darktides utøvende produsent Juan Martinez sier følgende om oppdateringen:

"Vi vet at vi bommet ved lanseringen. Vi erkjente det, gikk gjennom tilbakemeldinger fra samfunnet og endret vår tilnærming til å betjene spillet. Vi oppdaterer Darktide regelmessig og har gitt ut to innholdsutvidelser, ni oppdateringer og mange hurtigreparasjoner siden lanseringen. Og vi stopper ikke. Vårt siste slipp, Rejects Unite, legger til enda mer nytt innhold for alle å sette tennene i. Jeg kunne ikke vært stoltere av det teamet har oppnådd så langt. Og det er mer som kommer snart."

Warhammer 40,000: Darktide

Relaterte tekster



Loading next content