Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Cocoon
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Warhammer 40,000: Darktide

   Warhammer 40,000: Darktide utsettes på Xbox Series for å fikse PC-utgaven

   Fatshark ønsker å endre Crafting-systemet og progresjonen samtidig som stabiliteten og ytelsen forbedres før de gjør noe annet.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Patrik var ikke den eneste som ga Warhammer 40,000: Darktide en veldig positiv anmeldelse da PC-versjonen ble lansert forrige november, men spillet har ikke levd opp til alles forventninger. Fans har vært spesielt kritiske til oppgraderings- og Craftigsystemene - to viktige aspekter av spillet. De har faktisk vært såpass høylytte om det at utviklerne i Fatshark har bestemt seg for å ta alvorlige grep.

   Svenskene har lagt ut et åpent brev der de erkjenner at Warhammer 40.000: Darktide ikke har innfridd fansens forventninger, og har derfor bestemt seg for å utsette Xbox Series-versjonene, sesonginnholdet og premiumkosmetikken for i stedet å fokusere på å gjøre endringer og forbedringer basert på tilbakemeldingene. Vi blir for eksempel fortalt at Craftig-systemet og progresjonsyklusen vil få noen skikkelige overhalinger mens de fortsetter å jobbe med den generelle stabiliteten og optimaliseringen.

   Ikke akkurat noe gjort på et øyeblikk, så Fatshark vil ikke dele detaljer om når oppdateringene vil være klare eller når konsollversjonene er planlagt å lanseres.

   Warhammer 40,000: Darktide

   Relaterte tekster   Loading next content