Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Warhammer 40,000: Kill Team

Warhammer 40,000: Kill Team

Vi har slaktet orker i hopetall som topptrent og genmodifisert drapsmaskin i Warhammer 40,000: Kill Team...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er kanskje ingen som sier det, men Warhammer 40,000: Kill Team er tydeligvis bare laget for å lage mer blest rundt Warhammer 40,000: Space Marine senere i år. Allerede på tittelskjermen får vi vite at man får et spesielt sverd i Space Marine om man gjennomfører et spesifikt oppdrag i Kill Team.

Det blir desto mer tydelig idet introfilmen snurrer i gang, for handlingen fremstår mest som en prolog til Space Marine. En ork-Kroozer setter kurs direkte mot en Forge World - en planet som fungerer som en stor våpenfabrikk. Om man har fulgt med litt i Space Marine-universet vet man også at det kommende spillet handler om en ork-invasjon av en Forge World.

Men det er helt i orden. Heldigvis er Kill Team klar over sin funksjon, og har dermed substans nok til at det er verdt en kikk. Førsteinntrykket er godt, men her er det også mangler som ikke åpenbarer seg før man har gjennomført det.

Kill Team er en twin-stick-skyter. Du og en eventuell makker skal skyte dere gjennom horder av grønne og grufulle orker, for så å konfrontere Kroozernes krigssjef. Vi skal også sette skipet ute av spill for å umuliggjøre deres oppdrag. Du kan velge mellom fire foreskjellige Space Marines - en som angriper fra avstand, en som er best i nærkamp og to mellomtyper.

Dette er en annonse:

Hver og en har sin egne spesielle evne, og den lades opp ved å tjene poeng (les: drepe alt som beveger seg), som for eksempel å kaste en mitraljøse eller skyte raskere enn vanlig. Min yndling er Librarian-klassen, som fokuserer på nærkamp men som også er stødig fra langt hold. Den har også et psionisk AOE-angrep som spesialevne.

Etter hvert som man spiller låses det opp nye og kraftigere våpen til dine marines. Man får også fordeler i form av bonuser på skademengde, liv, varighet av power-ups og lignende. Oppgraderinger er spredd overalt i brettene, og hjelper med for eksempel helbreding, hvor raskt man skyter eller hvor mange man skyter om gangen.

Grafikken er i samme stil som den i Dawn of War-spillene. Orkene er uintelligente og brautete, og utseendet er like stygt og tilfeldig sammensatt som vi er vant til. Bekledningen består av masse metallplater og skarpe kanter. Man merker godt at Kill Team er laget på et lite budsjett, men utviklerne har i det minste gjort det beste ut av situasjonen.

Sammenlagt er det fem brett, der hvert av dem tar cirka en halvtime å fullføre. Utover det får vi også en overlevelsesmodus, der poenget er å overleve så lenge som mulig mot uendelige bølger av orker.

Dette er en annonse:

Man kan spille hele Kill Team i lokal samarbeidsmodus, og som de fleste andre spill er det morsommere når du spiller med en kompis. Men det er ikke helt ideelt, for om du har spilt litt av kampanjen alene og låst opp de mest vesentlige fordelene fyker vanskelighetsgraden ut vinduet. Utfordringen dukker ikke opp før i fjerde og femte brett, og det føles ikke riktig. Det ville vært bedre om spillet selv skalerte vanskelighetsgraden fremfor at vi må holde oss tilbake.

Da vi testet samarbeidsmodusen møtte vi også på et underfundig problem, som mildt sagt rotet til det meste i scriptet til det siste oppdraget. Det resulterte i at fiendene fortsatte å spawne, og at vi måtte starte på nytt. Det kan godt være et problem som skjer én av tusen ganger, men det var fremdeles frustrerende.

Konklusjon
Generelt er Kill Team velutført på de fleste punkter. Men innholdsmengden er heller mager, og med mindre det viktigste er å få en høy plassering på ledertavlene har det ikke stor gjenspillingsverdi.

Om jeg legger godviljen til kan man kanskje klare å få 4-5 timers underholdning ut av det, men jeg synes rett og slett at 70 kroner er for mye å betale i forhold til det du får. Kill Team er langt fra et dårlig spill, men det får heller ikke en fulltreffer hos meg. Med mindre du er hardbarka Warhammer 40K-fan eller virkelig må ha noe å spille med en kompis er ikke dette et spill du trenger.

Warhammer 40,000: Kill Team
Warhammer 40,000: Kill Team
Warhammer 40,000: Kill Team
Warhammer 40,000: Kill Team
Warhammer 40,000: Kill Team
Warhammer 40,000: Kill Team
Warhammer 40,000: Kill Team
Warhammer 40,000: Kill Team
06 Gamereactor Norge
6 / 10
+
Lokal samarbeidsmodus, fin grafikk, godt gameplay
-
Altfor kort, mangler gjenspillingsverdi, ingen nettbasert samarbeidsmodus
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Medlemsanmeldelser

  • Sebendarius
    Warhammer 40,000: Kill Team-anmeldelse - av Sebendarius (Følgene spills handling er satt rundt Warhammer 40,000-universet, så jeg vil derfor... 7/10

Relaterte teksterLoading next content