Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Warhammer: Vermintide 2

Warhammer: Vermintide 2 er gratis på Steam for å feire sitt femte jubileum

Fatshark markerer milepælen ved å la spillerne dykke inn uten å bruke en krone.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fatshark har ikke vært fremmed for å gjøre Warhammer: Vermintide 2 helt gratis, og har gjort det flere ganger tidligere. Nå som spillet feirer sitt femårsjubileum har det svenske utviklerstudioet kunngjort at Vermintide 2 igjen vil være gratis å spille frem til 13. mars.

Dessverre gjelder dette bare Steam, men det er fortsatt en flott sjanse til å teste spillet for å se om rottedrepende spill er oppe i gaten din.

Jubileumsfeiringen inkludere også et tidseksklusivt nivå, A Quiet Drink, som kommer tilbake til 20. mars slik at spillerne får sjansen til å fylle koppene sine på Helmgarts som har blitt overkjørt av ekle rotter.

Når det gjelder jubileet har Fatsharks administrerende direktør, Martin Wahlund, uttalt: "Jeg tror det er rimelig å si at ingen av oss trodde Vermintide 2 ville ha en så varig innvirkning og fortsatt være så populært etter et halvt tiår.

Vi er utrolig stolte av det vi har oppnådd med spillet, og er fortsatt ganske spente på fremtiden. Selvfølgelig ville vi ikke vært her uten all støtten fra spillerne våre, så følg med for enda mer Vermintide 2 i 2023."

Så, til tross for Warhammer 40,000: Darktides nylig utgivelse, forventer mer Vermintide 2-innhold i løpet av dette året!

Warhammer: Vermintide 2

Relaterte teksterLoading next content