Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion sin tankekontrollerende oppdatering utsatt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft er kjente for å ofte ha tusenvis av utviklere som jobber med samme spill, og slike operasjoner har blitt meget sterkt påvirket av pandemien. Watch Dogs: Legion har vist dette med flere utsettelser allerede, og nå er det tid for enda en.

For da studioet annonserte fremtidsplanene det hadde for Watch Dogs: Legion fikk vi vite at en gratis oppdatering ville gi oss en ny tankekontrollerende karakter, nye oppdrag vi kan gjøre både alene eller sammen med andre, flere måter å tilpasse figurer på og mer en gang mot slutten av april. Dette blir ikke tilfellet likevel, for utviklerne skriver at de trenger litt mer tid til å finpusse oppdateringen og fikse et par ting spillere har rapportert. Oppdateringen flyttes derfor til den 4. mai i stedet, altså førstkommende tirsdag.

Watch Dogs: Legion

Relaterte tekster

1
Watch Dogs: LegionScore

Watch Dogs: Legion

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik synes serien startet denne generasjonen på en helt grei måte, og den avslutter generasjonen på samme vis. På godt og vondt...

0
Watch Dogs: Legion legges død

Watch Dogs: Legion legges død

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Selv om Watch Dogs: Legion slet en god del allerede da det ble lansert i oktober 2020 ble ting verre etter de første oppdateringene. Med både lagringsproblemer, kræsjer...Loading next content