Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
film-anmeldelser
Welcome to The Jungle

Welcome to The Jungle

The Rock prøver seg som jungelens konge, men får det ikke helt til. Thomas har latt jungelhelvete utfolde seg på TV'en sin.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Den tidligere wrestlingstjernen The Rock med det borgerlige navnet Dwayne Johnson er på god vei til å bli den neste store actionstjernen i USA - og det unner jeg ham. Han har en vesentlig mer velutviklet sjarm enn Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger, og i tillegg ulmer det faktisk litt godt skuespill under overflaten. Dette kommer bare delvis til uttryk i "Welcome to the Jungle", som i stor grad bare er en enda tradisjonell actionfilm med en mengde morsomme og mindre morsomme scener. Dette til tross for at besetningen består av både Seann William Scott, Rosario Dawson og Christopher Walken. Kanskje skyldes det plottet, som i stor grad er ikke-eksisterende og klisjépreget, eller kanskje skyldes det bare at jeg har sett for mange av denne typen filmer. Uansett er den allikevel ganske underholdende.

HQ
Welcome to The Jungle
Welcome to The Jungle
Welcome to The Jungle
Welcome to The Jungle
Dette er en annonse:
06 Gamereactor Norge
6 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

2
Welcome to The Jungle

Welcome to The Jungle

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

The Rock prøver seg som jungelens konge, men får det ikke helt til. Thomas har latt jungelhelvete utfolde seg på TV'en sin.Loading next content