Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

West Play-Ins-braketten er satt

Sesongene til tre Overwatch League-lag er allerede over.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er nesten på slutten av sesongen 2023 Overwatch League , som kan bli den siste OWL-sesongen, avhengig av hva som skjer med avslutningsstemmene i forkant av den potensielle 2024-sesongen. Dermed er Play-Ins braketten for Playoffs 2023 allerede satt, noe som betyr at tre lags sesonger allerede er over, og at flere lag skal konkurrere om plasser i selve sluttspillet.

Overwatch 2

For Los Angeles Gladiators, Los Angeles Valiant og Vegas Eternal er 2023-sesongen allerede over. Når det gjelder resten av lagene, har Atlanta Reign, Florida Mayhem, og Houston Outlaws allerede kvalifisert seg til Playoffs, mens resten skal delta i Play-Ins -turneringen.

Denne turneringen starter denne uken, og når det gjelder braketten for arrangementet og hvem hvert lag skal spille mot og når, kan du se det nedenfor for å se hva laget ditt må oppnå for å overleve og konkurrere i Playoffs.

Følg med her.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content