Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout Shelter

Westworld legges ned etter Fallout-søksmål

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne måneden ble det altså klart at Bethesda og ZeniMax hadde inngått et forlik med Warner Bros. etter anklagene om at Westworld-spillet var en ren kopi av Fallout Shelter. Akkurat hva de hadde blitt enige om fikk vi ikke vite da, men vi har nok fått en klar indikasjon på et av punktene nå.

Behaviour Interactive har nemlig fjernet Westworld fra alle butikker, og skriver i en melding at spillet vil legges ned den 16. april. De nevner ikke hva grunnen til dette er, men mange av de som har kommentert tenker i samme bane som de fleste av oss. Enten har Bethesda krevd at spillet fjernes, eller så har summen de fikk vært så stor at det ikke var mulig å holde liv i spillet lenger. Uansett hva grunnen er vil altså parken stenge om tre måneder, så nyt det mens du kan.

Fallout Shelter

Relaterte tekster

4
Fallout Shelter kommer til Xbox One

Fallout Shelter kommer til Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det er ingen hemmelighet at Microsoft og Bethesda har et ganske godt forhold. På E3-messen i 2015 var det Microsoft som fikk vise litt ekstra gameplay fra Fallout 4,...Loading next content