Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
What Remains of Edith Finch

What Remains of Edith Finch annonsert til PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært en innholdsrik helg for spillere og i blant de mange interessante annonseringen på The Game Awards og Sonys Playstation Expreience-event finner vi det neste spillet fra utviklerhuset Giant Sparrow.

Det forrige vi så fra den kanten var det unike The Unfinished Swan, og nå er de godt igang med et spill kalt What Remains of Edith Finch til Playstation 4.

Vi vet ikke allverden om spillet foreløpig, men trailer bærer vite om et slags mysterium som kretser rundt en familie fra staten Washington. En familie som er rammet av en slags forbannelse. Videre bli What Remains of Edith Finch beskrevet som en novellesamling, som er en annerledes måte å beskrive et spill på.

Vi gleder oss til å lære mer om prosjektet, og i mellomtiden kan vi jo prøve å tyde annonseringstraileren én gang til...

HQ

Relaterte tekster

1
What Remains of Edith FinchScore

What Remains of Edith Finch

ANMELDELSE. Skrevet av Bengt Lemne

Giant Sparrow er tilbake med en fortelling som setter spor. Gjør deg klar for en mørk, men varm spillopplevelse sammen med Edith Finch...Loading next content