Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wii Music

Wii Music annonsert

Spill 50 forskjellige instrumenter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den store avslutningen på kveldens Nintendo-pressekonferanse var Wii Music. Shigeru Miyamoto, mannen bak spillsuksesser som Mario og Zelda, viste stolt frem sin nyeste kreasjon, som lar flere spillere spille musikk sammen.

I Wii Music spiller du musikk med din Wii, og ved å etterligne et instrument med Wiimoten og Nunchucken. Instrumenter som fiolin, gitar, trommer og saksofon ble demonstrert. Musikken skapes ved at man rører på kontrollerne og trykker på knapper, og i motsetning til spill som Guitar Hero og Rock Band trenger man ikke å følge spesifikke oppskrifter fra skjermen for å skape musikk.

Sammen med balansebrettet kan man simulere et helt trommesett, og til og med lære seg å spille tromme på ordentlig.

Spillets demonstrasjon ble avsluttet med en konsert der hele seks stykker spilte Mario-temaet samtidig.

For flere nyheter fra E3, klikk her!

Wii Music

Relaterte tekster

Wii MusicScore

Wii Music

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Nintendo utfordrer Rock Band og Guitar Hero: World Tour med Wii Music, og Jon Cato har prøvd seg med sitt eget danseband. Les anmeldelsen på innsiden!Loading next content