Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nintendo Switch Sports

Wii Sports blir til Nintendo Switch Sports i april

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av grunnene til at Wii ble en av tidenes bestselgende konsoller er uten tvil at Wii Sports både underholdt oss i flerfoldige timer og lærte oss noen av de spesielle sakene man kunne gjøre med den nye teknologien. Nintendo prøvde noe litt lignende med 1-2-Switch da hybridkonsollen ble lansert, men i april er det tid for den skikkelige godbiten.

Nintendo Switch Sports bygger tross alt videre på de beste delene av Wii Sports. Ikke bare ved å ha samme fokus på å konkurrere i idrettene ved å bruke kroppene våre på semi-realistiske måter, men også siden noen av favorittene fra Wii kommer tilbake. De seks grenene som blir tilgjengelige når spillet slippes den 29. april er tross alt bowling og tennis i tillegg til de nye i form av fotball, Volleyball, badminton og Chambara (enkelt sagt fekting). Deretter vil golf bli tilgjengelig med en gratis oppdatering i høst.

Om dette høres altfor interessant ut til å vente så lenge er det greit å nevne at Nintendo Switch Online-medlemmer kan bli med på en online-list den 18., 19. og 20. februar.

HQ
Nintendo Switch Sports

Relaterte tekster

0
Nintendo Switch SportsScore

Nintendo Switch Sports

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Tommy har endelig fått pakket bort sin Nintendo Wii, fra nå av blir det bowling på Switch.Loading next content