Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wii Sports

Wii Sports selger best

Zelda ikke like populært

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

For de som følger med i det japanske spillmarkedet, kommer det kanskje ikke som noen overraskelse at Zelda ikke er spesielt stort. Mange bruker å tolke Zelda som det spillet som skal frelse Nintendo.

HQ

Japan er seg selv lik og nå rapporteres det at The Legend of Zelda: Twilight Princess først kommer på tredje plass ved den japanske Wii-premieren med 139 011 solgte eksemplarer. Istedet var det Wii Sports som solgte best med 176 167 solgte enheter (spillet er ikke inkludert i Wii-pakken i Japan) og Wii Play på en andre plass med 174 297.

Skuffelse ble det for Konamis Elebits som bare solgte 5 791 enheter og Super Monkey Ball: Banana Blitz med ynkelige 4 423 enheter, hvilket er litt betenkende ettersom de er tredjepartsspill. Mange er urolig over at tredjepartssalget kan lede til minket interesse for Wii-utvikling fra andre enn Nintendo selv.

Wii Sports

Relaterte tekster

Wii SportsScore

Wii Sports

ANMELDELSE. Skrevet av Joachim Gresslien

Ett sjarmerende spill med innovative løsninger, men er det så bra som mange vil ha det til? Les våre meninger innefor!Loading next content