Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego City Undercover

Wii U i Lego City-utgave i november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som om ikke den nylig lanserte Zelda-utgaven av Wii U var nok, så skal Nintendo nå også lansere en egen Lego City Undercover-versjon av konsollen. Dette til tross for at spillet forlengst er lansert (det ble faktisk sluppet den 27. mars).

Konsollpakken består av en Premium-utgave av Wii U, som blant annet har 32GB internminne, og selvfølgelig spillet Lego City Undercover. I motsetning til i Zelda-utgaven vil det derimot ikke følge med en spesialdesignet versjon av Gamepad-kontrolleren her.

Pakken skal lanseres i Norge i november, og prisen skal ligge på det samme som Zelda-utgaven (listepris i USA på $299, eller ca. 1800 kr, men antageligvis mer i Norge).

Lego City Undercover

Relaterte tekster

0
Lego City UndercoverScore

Lego City Undercover

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Etter fire år som et Wii U-eksklusivt eventyr har Lego City Undercover nå kommet til flere plattformer. Vi har testet Nintendo Switch-versjonen...

Lego City UndercoverScore

Lego City Undercover

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes - GR EU

TT Fusions Lego-spill har sagt farvel til lisensierte eventyr, og ønsker i stedet velkommen en verden full av popkulturelle referanser og parodier. Dette er Lego City Undercover.

0
GR Live spiller Lego City Undercover

GR Live spiller Lego City Undercover

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Lego City Undercover har nettopp blitt sluppet til Nintendo Switch, PC, PS4 og Xbox One etter å ha vært ute til Wii U siden 2013. Vi liker spillet ganske så godt, og...Loading next content